Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kétségbe vagyok esve, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kétségbe vagyok esve, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel kb 2 hete ismerkedtem meg egy kedves ismerősünk által. Nagyon tetszik nekem, nem találtam még senkit, aki ennyire leköti a figyelmemet. 3x voltunk randizni, és azon kívül párszor nagyobb társasággal találkoztunk. (Nem volt még se csók, se más.) Viszont 3 napja nem keres, nem ír ami miatt kezdek nagyon aggódni. Eddig se beszéltünk 0-24, mert ő is dolgozik és én is, nem nyomkodjuk egész nap a telefonunkat. Kicsit aggódok, hogy ez ennyi volt és lezáratlanul marad az egész. Írjak én rá, hogy találkozzunk vagy várjak még 2 napot? Nagyon szeretném neki elmondani hogy mi bánt ez ügyben, de csak személyesen. Ezen gondolkodok 2 napja, mit csináljak?

21/L

2023. máj. 8. 11:58
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha jól értem, töprengett, és nem érzett motivációt a jelentkezésre...?
2023. máj. 9. 20:32
 52/58 A kérdező kommentje:
Nem igazán töprengett, azt írta hogy napokat késett ezzel a dologgal, szóval simán megmondhatta volna már 4 nappal ezelőtt is mert tudta jól
2023. máj. 9. 20:57
 53/58 anonim ***** válasza:
72%
Tudod mit? Jól végződött! Igy valoszínű csak kinlodas lett volna az egész. Meg ahogy az irasodbol kiveszem, te sem akartad igazán (megkönnyebültél).
2023. máj. 9. 22:15
 54/58 anonim ***** válasza:
100%

52: Pff...

És személyesen semmi nem érződött ebből?...

2023. máj. 9. 23:30
 55/58 anonim ***** válasza:
100%
Ha harmadik randin sincs csók se, akkor érződik, hogy nem érződik.
2023. máj. 9. 23:39
 56/58 anonim ***** válasza:
22%

55: Ne hidd, csók után se biztos, hogy akar többet, és csók nélkül is akarhat többet.

Nekem mindkettőre volt példa.

2023. máj. 10. 00:09
 57/58 A kérdező kommentje:

53-> Én is így gondolom. Az is lehetett volna, ha jobban megismerem teljesen kiábrándulok belőle, de teljesen feleslegesnek tartom a "mi lett volna ha" kérdéseket:D Igazából én szerettem volna ha tovább lépünk ennél a "fázisnál", leginkább amiatt könnyebbültem meg, hogy le lett zárva s nem csak a levegőben hagyva, bár az is lehet ha én nem írok neki, akkor ezt sohase tudjuk meg és maradok kétségek között. Na meg dolgozok, sulizok párhuzamosa, jön a vizsgaidőszak, felvételi, aztán nem biztos, hogy szükségem lett volna még erre is. Tapasztalatnak bőven jó.

54-> Esküszöm nem érződött semmi, de azt sem értem, hogyha ennyire biztos volt a dologban miért volt 3. randi. Nem vagyok hülye, jól leveszem bizonyos helyzetekből a jeleket és ő nagyon érdeklődő volt felém, olyanokról beszélgettünk, amik jóval személyesebbek, még egy közeli barát sem feltétlen tudhatja. Tényleg többre tartom magam annál, hogy valaki bolondot csináljon belőlem.

55-> Nem feltétlen igaz, mindenki más beállítottságú, van aki első randin csókkal búcsúzik, mert neki ez a megszokott, vagy normális, vagy egyszerűen oda van az illetőért. Bevallom őszintén én eddig csak ezt tapasztaltam. De megvan ennek a pozitív oldala is pl. nem csak alkalmi kis kalandot keres, nem csak testi alapon dönt.

2023. máj. 10. 09:27
 58/58 anonim ***** válasza:
69%
Akkor jol irtam hogy kuka. De le kellett pontozni :)
2023. máj. 10. 20:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!