Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kétségbe vagyok esve, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kétségbe vagyok esve, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel kb 2 hete ismerkedtem meg egy kedves ismerősünk által. Nagyon tetszik nekem, nem találtam még senkit, aki ennyire leköti a figyelmemet. 3x voltunk randizni, és azon kívül párszor nagyobb társasággal találkoztunk. (Nem volt még se csók, se más.) Viszont 3 napja nem keres, nem ír ami miatt kezdek nagyon aggódni. Eddig se beszéltünk 0-24, mert ő is dolgozik és én is, nem nyomkodjuk egész nap a telefonunkat. Kicsit aggódok, hogy ez ennyi volt és lezáratlanul marad az egész. Írjak én rá, hogy találkozzunk vagy várjak még 2 napot? Nagyon szeretném neki elmondani hogy mi bánt ez ügyben, de csak személyesen. Ezen gondolkodok 2 napja, mit csináljak?

21/L

2023. máj. 8. 11:58
1 2 3 4 5 6
 21/58 A kérdező kommentje:
Annyiban maradtunk, hogy majd megbeszéljük. Nem fogom szóról szóra elmondani...
2023. máj. 8. 13:02
 22/58 anonim ***** válasza:
65%

21: Tehát ez szóban volt és se te, se ő nem írtatok azóta?

Hát én ma este ráírnék, hogy "mi újság, én szivesen randiznék újra!"

2023. máj. 8. 13:04
 23/58 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem hagyd, hagy "dolgozzon". Annyira nem hoztad lázba a jelek szerint, hogy napi 5 percet szánjon legalább rád. Totál érdektelen. Én azt tapasztaltam, hogy akit valóban érdekeltem, az bizony kereste velem a kapcsolatot rendszeresen akármennyire kevés ideje volt. Az is elég gerinctelen, hogy nem mond semmit, hanem hagyja elsikkadni az egészet, mondván, majd rájössz, ennyi volt. Az sincs kizárva, hogy nem férsz bele gyakrabban a naptárba, a sok másik esélyes mellett. Ezért is "dolgozik" annyit. Várólistán vagy babám, majd értesít, ha a többi nem jött össze, vagy te következel megint.
2023. máj. 8. 13:05
 24/58 anonim ***** válasza:
10%

"Az is elég gerinctelen, hogy nem mond semmit, hanem hagyja elsikkadni az egészet, mondván, majd rájössz, ennyi volt. "

Most ezzel legerinctelenezted a nők 90%-át :D

2023. máj. 8. 13:07
 25/58 anonim ***** válasza:
57%
24 Ennyi erővel a kérdező még jobban leszarja a srácot, mint a srác őt, hiszen a srác kereste rendszeresen, cserébe kérdező meg egyszer se írt rá magától. Hagyjuk már a kettős mércét.
2023. máj. 8. 13:08
 26/58 anonim ***** válasza:
93%

Szövegértés nulla.

2023. máj. 8. 13:11
 27/58 anonim ***** válasza:
75%
Egy "Szia, hogy vagy? Hogy telt a hétvégéd?" kérdést nyugodtan feltehetsz. Nem a közepkorban élünk, hogy a nő csak üljön és várja a lovagját.
2023. máj. 8. 13:25
 28/58 A kérdező kommentje:
28-> Igazad van, nem is értem mitől félek, sokat nem veszíthetek vele. Ha teljes mértékben visszautasít és nem ad konkrét választ, hogy szeretne-e még ettől valamit, akkor tudni fogom az igazi jellemét. Abból a pár találkozásból nem hinném, hogy annyira kiismert volna, hogy tudja milyen ember vagyok, persze fordított esetben is igaz.
2023. máj. 8. 14:06
 29/58 anonim ***** válasza:
0%
8-as vagyok, esetleg reagalhatnal az én kommentemre is
2023. máj. 8. 14:19
 30/58 A kérdező kommentje:
8-> Nem tetszik a hozzáállásod, szimplán ezért nem reagáltam:) Az, hogy 3 randi után nem érdekelném, butaságnak tartom, hisz miért volt akkor 2. és 3.? Számos oka lehet annak, hogy miért nem keresett, teljesen fölöslegesnek tartom a találgatást most már. Neki is van rengeteg hobbija, elfoglaltsága munkán kívül, nyilván ez még olyan friss dolog, hogy nem fog minden nap rajtam kattogni, mert nem én leszek az első. Nem mindenkinek lehet olyan multifunkcionális képessége, mint neked.
2023. máj. 8. 14:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!