Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kétségbe vagyok esve, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kétségbe vagyok esve, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel kb 2 hete ismerkedtem meg egy kedves ismerősünk által. Nagyon tetszik nekem, nem találtam még senkit, aki ennyire leköti a figyelmemet. 3x voltunk randizni, és azon kívül párszor nagyobb társasággal találkoztunk. (Nem volt még se csók, se más.) Viszont 3 napja nem keres, nem ír ami miatt kezdek nagyon aggódni. Eddig se beszéltünk 0-24, mert ő is dolgozik és én is, nem nyomkodjuk egész nap a telefonunkat. Kicsit aggódok, hogy ez ennyi volt és lezáratlanul marad az egész. Írjak én rá, hogy találkozzunk vagy várjak még 2 napot? Nagyon szeretném neki elmondani hogy mi bánt ez ügyben, de csak személyesen. Ezen gondolkodok 2 napja, mit csináljak?

21/L

2023. máj. 8. 11:58
A kérdező szavazást indított:
írj rá ma, vedd a kezedbe az ügyet
várj még, biztos fog írni
24 szavazat
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
39%

Várj még, ki fog derülni, mi van.

Különben aktív online?

Milyen gyakran kommunikáltatok és találkoztatok?

2023. máj. 8. 12:00
 2/58 A kérdező kommentje:
1-2 óránként elérhető egyszer, de szerintem ez nem jelent semmit se, már kikapcsoltam magamnál az "elérhető" állapotot mert nagyon zavart. Hétköznaponként nem chateltünk sokat, csak a nap végén, munka után. Találkozásnál pedig sokat beszéltünk, nyilván nem írásban akartuk megismerni egymást. 2 naponta találkoztunk.
2023. máj. 8. 12:05
 3/58 anonim ***** válasza:
82%
És hogy váltatok el mindig, megbeszéltétek a következő randit?
2023. máj. 8. 12:07
 4/58 A kérdező kommentje:

Mindig érdeklődött, hogy mikor érek rá következőleg, utána meg megbeszéltük írásba a pontos időpontot, szóval teljesen normális volt a dolog.

Attól tartok, hogy kezdem túlgondolni:(

2023. máj. 8. 12:09
 5/58 anonim ***** válasza:
4%
Gondolom rájött hogy ugyanolyan hablaty Hanna vagy mint az összes többi nő
2023. máj. 8. 12:21
 6/58 anonim ***** válasza:
60%

És hány éves?

Nem tudod, milyen elfoglaltsága van a héten? Vizsga, stb.?

És úgy váltatok el, hogy lesz következő randi?

Mindig ő jelentkezett vagy megbeszéltétek, ki fog jelentkezni?...

Az előző hétvége nem úgy telt el, hogy ugyanígy kimaradt 2-3 nap?

2023. máj. 8. 12:24
 7/58 A kérdező kommentje:
24 éves és elég elfoglalt, nem mondom meg mivel foglalkozik, mert eléggé ismert, de a lényeg, hogy tényleg sok dolga van. Úgy gondolom arra lesz ideje az embernek, amire szán is időt. Mindig ő keresett engem, a múlt hétvégén én hazautaztam, amiről tudott, de nem az volt, hogy nem beszéltünk 2 napig, mert érdeklődött, hogy hogyan telik, mit csinálok stb...
2023. máj. 8. 12:34
 8/58 anonim ***** válasza:
84%

Három napja nem beszéltetek. Én nem írnék neki. Ha három alkalom nem volt elég, hogy érdekeld, akkor keress mást.

Hagyjuk már ezt a dolgozunk dolgot. Ha valaki akar irni, akkor fog, mert nem 0-24 dolgozik senki sem, mondom ezt úgy, hogy teljes munkaidő mellett egyetemre is járok és a hobbijaimmal is foglalkozom, mégis amikor ismerkedtem a párommal, mindig volt rá idom. Ez csak egy olcsó kifogás.

24N

2023. máj. 8. 12:35
 9/58 anonim ***** válasza:
73%

6: És úgy váltatok el, hogy lesz következő randi?

Ki mit mondott utoljára?

Kérdéses, hogy lesz-e még randi?

2023. máj. 8. 12:44
 10/58 anonim ***** válasza:
100%

"24 éves és elég elfoglalt"

De nem úgy általában gondoltam a kérdést, hanem hogy beszélt-e róla, hogy most hétfőn van valami teszamazt, amire sok felkészülés kell, stb.

2023. máj. 8. 12:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!