Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kétségbe vagyok esve, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kétségbe vagyok esve, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel kb 2 hete ismerkedtem meg egy kedves ismerősünk által. Nagyon tetszik nekem, nem találtam még senkit, aki ennyire leköti a figyelmemet. 3x voltunk randizni, és azon kívül párszor nagyobb társasággal találkoztunk. (Nem volt még se csók, se más.) Viszont 3 napja nem keres, nem ír ami miatt kezdek nagyon aggódni. Eddig se beszéltünk 0-24, mert ő is dolgozik és én is, nem nyomkodjuk egész nap a telefonunkat. Kicsit aggódok, hogy ez ennyi volt és lezáratlanul marad az egész. Írjak én rá, hogy találkozzunk vagy várjak még 2 napot? Nagyon szeretném neki elmondani hogy mi bánt ez ügyben, de csak személyesen. Ezen gondolkodok 2 napja, mit csináljak?

21/L

2023. máj. 8. 11:58
1 2 3 4 5 6
 41/58 A kérdező kommentje:
*lényeg
2023. máj. 8. 18:47
 42/58 anonim ***** válasza:
31%

Elolvastam a sztorit. Mi a probléma ? Leirtam a véleményem, mert azt kérdezted. Ha nem tetszik, akkor ne olvasd el, de ez az oldal erre van.

Ha annyira biztos vagy benne, hogy oda-vissza van érted, akkor mi a kérdés ? Írj neki!

2023. máj. 8. 19:23
 43/58 anonim ***** válasza:
0%

No, sikerült megbeszélni?

Este van..:)

2023. máj. 8. 19:38
 44/58 A kérdező kommentje:
Még nem
2023. máj. 9. 08:56
 45/58 anonim ***** válasza:
81%

Tényleg elhiszed, hogy a srácnak nincs napi FÉL PERCE irni? Azért sajnalom, hogy csak ennyire tartod magad.

Hidd el, lenne olyan srác, akinek nem kell teperned, hogy akarjon valamit, hanem jönne magatol minden.

2023. máj. 9. 09:52
 46/58 anonim ***** válasza:
100%
44: Írtál tegnap és ő még nem írt vissza?
2023. máj. 9. 16:35
 47/58 A kérdező kommentje:
Most beszéltem vele. Azt írta, hogy nem lát bele többet a dologba, amit egyáltalán nem értek, mert nem ismer és én sem őt, így nincs mit mérlegelni. Nyilván nem életcélja az, hogy legyen valaki mellette, de úgy tűnik még egy kis időt sem érek meg neki, amivel teljesen leírta magát előttem, őt jellemzi, ha neki ekkora a büszkesége, akkor legyen. Nem mondhatom azt, hogy nem adta meg rá az esélyt, de az, hogy ilyen könnyen föladta eléggé bosszant. Én egyáltalán nem szégyenkezem amiatt, hogy így alakult, sőt, még meg is könnyebbültem, így nem kell ezen stresszeljek. Nincs miért szomorkodjak, sírdogáljak, még szerencse, hogy nem ástam magamat bele mélyebben, mert akkor fájna igazán, csak sajnálom az egészet, hogy még a válaszra sem kíváncsi miért vagyok olyan, amilyen. Csalódott vagyok, de nem nekem lett teremtve, majd egyszer eljön az én időm is, addig meg van ennél fontosabb dolog is:)
2023. máj. 9. 19:02
 48/58 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mégiscsak igazam volt.

Sajnalom kérdező, de hidd el, sokat tanultál ebből.

Ha máskor hasonló jeleket tapasztalsz, már tudni fogod, hogy hagyni kell a srácot.

Sok szerencsét a jövőben !

2023. máj. 9. 19:16
 49/58 A kérdező kommentje:
Igen, valóban:) De tényleg nem bánom, nem veszítettem vele semmit se. Köszönöm a segítséget, én csak szerettem volna, ha jól végződik ez a dolog, de nem véletlenül történt úgy ahogy.
2023. máj. 9. 19:47
 50/58 anonim ***** válasza:
100%

Persze, tudom, milyen ilyenkor reménykedni, de tényleg nem rosszindulatbol irtam, amiket.

Tanulsz majd az egészből és legközelebb tudni fogod, hogyan kezeld a szitut. Fel a fejjel!

2023. máj. 9. 20:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!