Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális csajok hol vagytok?
Összetörték a szívemet, megint, mint már annyiszor....
A mostani csajom visszament az exéhez, az előző megcsalt a legjobb barátommal, az Őt megelőző pedig szimplán csak vadidegenekkel csókolózott...
Mindig csak én fogom ki ezeket a csajokat?
Nem tudom mi van? Jól nézek ki, (több csaj véleménye), kedves vagyok, romantikus,(már már túlságosan), nem kenyerem az egy éjszakás kaland, szinte bármit megtennék a szerelmemért minden téren....-.-
Erre kifogom vagy az épp karfára vágyókat, vagy a k*rvákat, vagy a könnyűvérű csajokat...
Kérdés: hol vannak azok a csajok akik nem vesztik el a fejüket, és sz*pják le az első jött-mentet két feles hatására....ILL. Hol vannak azok a nők, akiknek végre szent dolog a becsület?
És hol vannak a rendes fiúk, akik nem azt mondják, hogy : "bocs, de meggondoltam magam" vagy "bocs, de a férfiak képtelenek a monogámiára"
az előző pár válaszolót meg csak sajnálni tudom, hogy idióta lányokat fogtak ki, de talán nem a Bankban kéne csajozni...
Szóval legyek bunkó nagyképű f*szkalap, mert az kell a nőknek....
Nem vagyok gazdag, mindig én fizetek először a csajoknak, sztem ez alap dolog.
NEm vagyok elég érdekes.....Hát pedig mindig igyekszem titkolózni, és csak a jéghegy csúcsát mutatni.
Aki meg rajtam röhög, tegye csak jó szívvel, aztán majd ha vele történik meg az hogy elhagyja a párja, gondoljon vissza arra, hogy miket írt ide.
Most mindenképpen szünetet tartok, feltöltődök, de célom az, hogy mihamarabb találjak végre valakit. Frusztrál a dolog, hogy akármerre járok, ölelkező, csókolózó párokat látok, és eszembe jut akkor, hogy velem mit csináltak a barátnőim....sokszor a sírás kerülget, most is.....
Ez részemről nem igaz, hogy képtelen lennék a monogámiára.
Nem én csaltam meg a barátnőimet, ezt le is írtam. Ők kosaraztak ki, és mindig ráfogták, hogy csak a pia miatt, és bocsássak meg nekik....
Csak egy a baj. A pia oldja a gátlásokat, tehát ha iszol, a felszínre kerülnek azok a dolgok amit normális esetben nem akarsz megtenni....
szerinetm meg csak egyszerűen olyan lányokat fogtál ki
majd lesz neked is párod aki SZERET(lány vagyok)és örülök hogy van még olyan pasi aki hűséges akar lenni és szeretni
sok sikert drukkolok
Am azt nem értem, miért isznak egyesek annyit, ha tudják, hogy így fognak viselkedni...sztem ez nem kifogás...nagyon sajnálom, hogy ilyen értékrendű lányokat fogtál ki eddig:S
én merek inni, mert olyankor csak még jobban vágyom a barátomra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!