Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális csajok hol vagytok?
Összetörték a szívemet, megint, mint már annyiszor....
A mostani csajom visszament az exéhez, az előző megcsalt a legjobb barátommal, az Őt megelőző pedig szimplán csak vadidegenekkel csókolózott...
Mindig csak én fogom ki ezeket a csajokat?
Nem tudom mi van? Jól nézek ki, (több csaj véleménye), kedves vagyok, romantikus,(már már túlságosan), nem kenyerem az egy éjszakás kaland, szinte bármit megtennék a szerelmemért minden téren....-.-
Erre kifogom vagy az épp karfára vágyókat, vagy a k*rvákat, vagy a könnyűvérű csajokat...
Kérdés: hol vannak azok a csajok akik nem vesztik el a fejüket, és sz*pják le az első jött-mentet két feles hatására....ILL. Hol vannak azok a nők, akiknek végre szent dolog a becsület?
Hú bakker!33 év alatt nem voltak ilyen élményeim.Nem vagyok nőkkel agresszív,de ha meglátnám,hogy mással smárol,az biztos,hogy leütném a csajt.
Valami gond lehet veled,ha egy minimális tiszteletet sem kapsz a nőktől.Mert a leírtak alapján nem tisztelnek téged,sőt magasról tesznek rád.
Az egyik mulya haverom jut rólad eszembe,már ne haragudj.
Ő 3 év után jött rá,hogy a csajának ő a hétfő-szerda-péntek-szombat,a többi nap,meg egy másik srácé,persze az sem tudott a haveromról.Ez a haverom is ilyen kedves-aranyos fiú.
Ja és még egy fontos észrevétel,valószínűleg emberismeretből többszörösen megbuktál.
"Mindig csak én fogom ki ezeket a csajokat?"
Nem, mivel mind ilyen. A lányokat az ösztönök vezérlik, ezért nem szabad rájuk egy lábosnál komolyabb dolgot bízni.
jó érzés látni, hogy sokan ennyire szerencsétlenek és nem találnak maguknak párt:D Am ja...a lányok többsége ugyanannyira nem alkalmas a szexen kívül semmire mint a fiúk többsége.
Jobban kellene válogatnod és nem belemenni egy kapcsolatba csak mert lefekszenek veled.
olyan jó látni hogy az emberek így vélekednek a nőkről, hogy csak a lábos van a kezünkben biztonságban... a női társadalom normálisra lebontva fennmaradt 9%-a nevében megköszönöm, hogy ilyen a képetek rólunk... KÖSZ
amúgy nem minden lány/nő ilyen, csak te éppen még nem találtad meg azt aki nem...
amúgy én sem vagyok ilyen, és nem is vagyok foglalt... szóval keresgélj, és majd meg fogod találni azt a lányt aki tiszta szívből szeret és te is szereted őt. :)
Nőknél becsület?Hol élsz te,a Marson?Nemes érzelmekre csak a férfiak képesek.
Nem tudod megtartani a nőket.Nem vagy elég érdekes,vagy férfias.Amúgy a lányoknak nem kell sok ahhoz hogy azt mondják valakiről,hogy jól néz ki.Ezek szerint mégsem lehetsz annyira ütős,ha elpártolnak tőled.A szerény,halk szavú lányok megbízhatóbbak.
Jah ez nagyon vicces amikor valaki azt állítja magáról h "ÉN NEM VAGYOK OLYAN". Aztán mégis elmegy a gazdag faszival. Ilyen szempontbol hiteltelen mit mondd egy nö mivel ha odamész a legnagyobb rib.nchoz is azt fogja mondani h Ő NEM OLYAN.
Barátom, hajts inkább a rondább csajokra azok nem hagynak el. Na nem mintha ők nem vágynának jobbra csak tisztában vannak a lehetőségeikkel. Igen, sajnos ilyen sz@r a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!