Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális csajok hol vagytok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális csajok hol vagytok?

Figyelt kérdés

Összetörték a szívemet, megint, mint már annyiszor....

A mostani csajom visszament az exéhez, az előző megcsalt a legjobb barátommal, az Őt megelőző pedig szimplán csak vadidegenekkel csókolózott...

Mindig csak én fogom ki ezeket a csajokat?

Nem tudom mi van? Jól nézek ki, (több csaj véleménye), kedves vagyok, romantikus,(már már túlságosan), nem kenyerem az egy éjszakás kaland, szinte bármit megtennék a szerelmemért minden téren....-.-

Erre kifogom vagy az épp karfára vágyókat, vagy a k*rvákat, vagy a könnyűvérű csajokat...

Kérdés: hol vannak azok a csajok akik nem vesztik el a fejüket, és sz*pják le az első jött-mentet két feles hatására....ILL. Hol vannak azok a nők, akiknek végre szent dolog a becsület?

2010. okt. 10. 02:12
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
18/F
2010. okt. 10. 02:14
 2/19 anonim ***** válasza:
Öööö..azok többnyire foglaltak, akárcsak én. Komolyra fordítva: ne add fel a keresést, vannak tisztességes lányok. Arra sajnos nincs recept, hogy hol találod meg őket. De hidd el, hogy vannak hűséges, becsületes, szeretni tudó lányok.
2010. okt. 10. 02:27
 3/19 anonim ***** válasza:

Hú bakker!33 év alatt nem voltak ilyen élményeim.Nem vagyok nőkkel agresszív,de ha meglátnám,hogy mással smárol,az biztos,hogy leütném a csajt.

Valami gond lehet veled,ha egy minimális tiszteletet sem kapsz a nőktől.Mert a leírtak alapján nem tisztelnek téged,sőt magasról tesznek rád.

Az egyik mulya haverom jut rólad eszembe,már ne haragudj.

Ő 3 év után jött rá,hogy a csajának ő a hétfő-szerda-péntek-szombat,a többi nap,meg egy másik srácé,persze az sem tudott a haveromról.Ez a haverom is ilyen kedves-aranyos fiú.

Ja és még egy fontos észrevétel,valószínűleg emberismeretből többszörösen megbuktál.

2010. okt. 10. 02:44
 4/19 anonim ***** válasza:
Én pont ilyen vagyok.
2010. okt. 10. 04:30
 5/19 anonim ***** válasza:
20%

"Mindig csak én fogom ki ezeket a csajokat?"

Nem, mivel mind ilyen. A lányokat az ösztönök vezérlik, ezért nem szabad rájuk egy lábosnál komolyabb dolgot bízni.

2010. okt. 10. 06:28
 6/19 anonim ***** válasza:
A legfontosabbat kihagytad kedves kérdező. Ugye csóró vagy? Szerintem itt hibádzik a dolog. Utolsónak igaza van.
2010. okt. 10. 06:36
 7/19 anonim ***** válasza:

jó érzés látni, hogy sokan ennyire szerencsétlenek és nem találnak maguknak párt:D Am ja...a lányok többsége ugyanannyira nem alkalmas a szexen kívül semmire mint a fiúk többsége.

Jobban kellene válogatnod és nem belemenni egy kapcsolatba csak mert lefekszenek veled.

2010. okt. 10. 07:49
 8/19 anonim ***** válasza:

olyan jó látni hogy az emberek így vélekednek a nőkről, hogy csak a lábos van a kezünkben biztonságban... a női társadalom normálisra lebontva fennmaradt 9%-a nevében megköszönöm, hogy ilyen a képetek rólunk... KÖSZ

amúgy nem minden lány/nő ilyen, csak te éppen még nem találtad meg azt aki nem...

amúgy én sem vagyok ilyen, és nem is vagyok foglalt... szóval keresgélj, és majd meg fogod találni azt a lányt aki tiszta szívből szeret és te is szereted őt. :)

2010. okt. 10. 08:16
 9/19 anonim ***** válasza:

Nőknél becsület?Hol élsz te,a Marson?Nemes érzelmekre csak a férfiak képesek.

Nem tudod megtartani a nőket.Nem vagy elég érdekes,vagy férfias.Amúgy a lányoknak nem kell sok ahhoz hogy azt mondják valakiről,hogy jól néz ki.Ezek szerint mégsem lehetsz annyira ütős,ha elpártolnak tőled.A szerény,halk szavú lányok megbízhatóbbak.

2010. okt. 10. 08:22
 10/19 anonim ***** válasza:

Jah ez nagyon vicces amikor valaki azt állítja magáról h "ÉN NEM VAGYOK OLYAN". Aztán mégis elmegy a gazdag faszival. Ilyen szempontbol hiteltelen mit mondd egy nö mivel ha odamész a legnagyobb rib.nchoz is azt fogja mondani h Ő NEM OLYAN.

Barátom, hajts inkább a rondább csajokra azok nem hagynak el. Na nem mintha ők nem vágynának jobbra csak tisztában vannak a lehetőségeikkel. Igen, sajnos ilyen sz@r a világ.

2010. okt. 10. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!