Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jól gondolom, hogy most neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól gondolom, hogy most neki kell keresnie?

Figyelt kérdés
Ismerkedek neten egy férfival aki feldobta hogy randizhatnánk és egy időpontot is, de hozzátette hogy még fixáljuk az időpontot mert nem tuti hogy jó lesz. Közeledtünk a naphoz és végül előtte levő nap lemondta. Annyit írtam rá hogy sajnálom. Nem ajánlott még fel másik időpontot, de tudom, hogy elfoglalt és ez egy fél napos program mert ő utazna hozzám, gondolom nem tudja még mikor lesz neki jó. De most jól gondolom, hogy neki kell új időpontot feldobnia, ugye? Nem pedig nekem kell rákérdeznem, hogy pótoljuk-e.
2023. máj. 7. 09:37
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Nem kell rákérdezned.
2023. máj. 7. 09:39
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Neki illene, különösen azt figyelembe véve, hogy kevés az ideje.
2023. máj. 7. 09:48
 3/7 anonim ***** válasza:
55%

Ha ő mondta le, akkor igen neki illik felajánlani másikat.

Persze ha azóta nem irattál neki semmit, akkor nem kell csodálkozni ha úgy veszi hogy nem érdekled. Mármint arra gondolok, hogy elakadt a beszélgetés. Valami kis érdeklődést azét mutathatnál felé, ha szeretnéd őt.

2023. máj. 7. 10:06
 4/7 anonim ***** válasza:
92%

Ez az "elfoglalt" dolog úgy hangzik (és maga ez az egész bánásmód is amit írsz), hogy amikor majd neki jó, előkap a szekrényből.

Sosem értettem, ez mire jó. Illetve ilyenkor azt sejtem, hogy van több szál az illetőnél (akár férfi, akár nő, mindegy) és emiatt ilyen ködös a kommunikáció.

Érdekes, amikor valakinek fontos vagy, akkor normálisan ott tud lenni, megbeszél, felajánl, stb.. tehát minden világos.

2023. máj. 7. 10:12
 5/7 anonim ***** válasza:
84%
Neki illene. Főleg amíg nem is teljesen biztos, hogy valóban elfoglalt volt, mert így, hogy nem keres, benne van a pakliban, hogy ez egy kíméletesebb lerázás akar lenni.
2023. máj. 7. 10:20
 6/7 anonim ***** válasza:
25%
Ha valóban felnőttek vagytok a felnőtt problémáitokkal, akkor nincs ilyen, hogy kinek mi illik… ha akarsz tőle valamit, cselekedj.
2023. máj. 7. 10:26
 7/7 anonim ***** válasza:
6-os, annyira azért ne legyen már kétségbe esett a kérdező.
2023. máj. 8. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!