Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom hogy nincs keresnivalóm a párom mellett ezek után?
Figyelt kérdés
3 éve vagyok a mostani pasimmal és ugy érzem hogy betelt a pohár. Mar elég régóta ismerem őt tudok róla mindent és volt egy beteljesületlen szerelem az életében ami eléggé ki hat rá pedig több éve volt már. Ismerem a lányt aki nagy fájdalmat okozott neki. Én úgy érzem hogy ő ezen nem tud túllépni sokat beszel róla mindent tud nyomon követi az életét és amint megtudja hogy nincs párja vagy balhé van köztük egyből feltünik az életébe. 2szer le is tagadott elötte hàtha nagyobb eséllyel indul és ha ez még nem elég még a legjobb haverja is úgy kezeli a dolgot mintha én nem is lennék hanem csak az a másik és még ötleteket is ad neki mit csinaljon. Már sokszor összevesztünt de mindig azt mondja hogy én ezt tul reagalom pedig eleg bántó hogy mindenki úgy csinál mintha ők össze tartoznának. Sőt egy veszekedés addig fajult hogy azt mondta hogy ha lehetősége lenne rá azon nyomba elhagyna mert csak rá vágyik... mi ez?? Ha nincs ló jó lesz a szamár is?? Ugy értem nem tud rajta tul lépni hogy évekkel ezelött nem lett sz övé a lány. Szerintetek se normális a helyzet?2013. jan. 26. 16:30
1/9 anonim válasza:
Nem téged szeret,akkor mi a kérdés?
Naná,hogy hagyd ott.
2/9 anonim válasza:
Hát egyáltalán nem normális! Ha van eszed akkor ott hagyod! Ne használjon fel téged!!
3/9 anonim válasza:
Ha már biztos vagy benne,hogy nem akarsz vele lenni,akkor mi a kérdés?
4/9 anonim válasza:
Az nem normális, hogy ezek után még vele vagy! Bocsi
5/9 anonim válasza:
Én eleve bele se mentem volna olyannal semmi komolyba, aki még mindig az exén pörög. Nehogy már én legyek a sebtapasz, csak mert az nem jött neki össze...
6/9 anonim válasza:
"sokat beszel róla mindent tud nyomon követi az életét és amint megtudja hogy nincs párja vagy balhé van köztük egyből feltünik az életébe. 2szer le is tagadott elötte hàtha nagyobb eséllyel indul és ha ez még nem elég még a legjobb haverja is úgy kezeli a dolgot mintha én nem is lennék "
Ezt kifejtenéd bővebben?
7/9 anonim válasza:
Mindkettőtöknek nagy megkönnyebbülés és igazi áldás lenne a szakítás. A párod szerintem már alig várja, csak nem meri megtenni az első lépést, lehet, hogy sajnálatból, vagy mert kedvel, mint embert.
8/9 A kérdező kommentje:
Például volt egy olyan eset hogy a haverja is meg a csajszi is ugyan oda mentek és a pasim azt mondta hogy neki most nincs kedve meg ilyenek és a haverja válasza az volt hogy: jaj ne csináld már ott lesz a betti is hátha most elérsz nála valamit... most ehhez én mit szóljak??
2013. jan. 26. 16:50
9/9 anonim válasza:
"most ehhez én mit szóljak"
Erre mit lehet mondani? Ha ennyire csúszómászó vagy, hogy ehhez asszisztálsz, a te bajod. Normális ember ilyet nem hagyna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!