Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma összejöttem egy sráccal, de anyukám még mindig a volt barátom mellett pártol. És anyukámnak nem szimpi az új barátom. Mit tegyek?
Sz@rd le. Én is azt csinálom. Anyáméknak sem szimpatikus a barátnőm. Ha Te szereted azt a srácot, ne törődj mások véleményével, még ha az anyukádról is van szó...
Vagy lehet az előző pasid titokban anyáddal is jól el volt...
ezeken a kommenteken jót röhögtem.Köszi,feldobtátok az estémet.
15 évesek vagyunk egyébként.Az előző barátommal azért szakítottunk,mert irogatott más lányoknak,stbstb.kétszer is eljátszotta az esélyt.anyukám onnan ismeri,hogy barátnőjének a fia.
kettes te mekkora IQ bajnok vagy :D leírta hogy azért hagyta ott mert a barátja kihasználta, ehhez hogy jön az hogy jó kapcsolatot otthagyott meg hogy viszket a p*csája? :D vagy talán te vagy az anyuka? xD
kérdező mondd meg anyádnak hogy járjon vele ő majd őt is jól átveri kihasználja xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!