Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar velem összejönni, de ha közlöm, hogy mást keresek, akkor kiborul. Őszinte lehet ez?
Mondom az elmúlt pár hónap körforgását:
Közeledik felém ➡️ szexelünk ➡️ elmondom neki, hogy szeretem és sokat számít nekem, én szeretnék vele összejönni ➡️ ghostingol ➡️ kifakadok, hogy szakítsuk meg a kapcsolatot, inkább mást keresek ➡️ sír, rájön, hogy fontos vagyok neki, sajnáltatja magát, a legszerelmesebb férfi a Földön, én megsajnálom adok neki még egy esélyt mert szeretem ➡️ szexelünk....
És így körbe körbe. Elmondása szerint nem tudja, hogy miért nem tud lépni, pedig élete szerelme vagyok.
Tudom tudom, valószínűleg más van neki, csak játszik velem, vagy csak szexre kellek neki, tiszta sor. Tudom.
De akkor miért hív fel sírva, hogy ne csináljam ezt vele? Ilyenkor miért sír, ha valószínűleg van más? Képes lehet változni egy 20. ilyen kör után...? Vagy érdemes még ilyen "pofonokat" adni neki? Valahogy mindig meggyőz, hogy NA MOST tényleg akarja. Aztán ugyanaz...
Egy 36 éves férfiról beszélünk...
Számomra az a rejtély, hogy egyes nők miért hagyják magukat hülyére venni sokadik alkalommal is. Az is rejtély hogy ezek a nők miért az ilyen egybites nyomorékokkal akarnak együtt lenni amikor annyi pasi van körülöttük.
Ha neked ez nem volna jó, akkor már tettél volna ellene.
Öhm, látod, hogy sír, vagy telóban hallod? Bár mindegy, lehet jó színész, lehet nem akarja elvesziteni amit kap tőled, lehet kattant, de nem szeret téged egyáltalán.
Miért nem tiltod le örökre? Kihasznál! Nincs önbecsülésed még egy pici se?
#16, te aztán tudod, hogy mivel vegyél le a lábáról egy lányt!
Már-már kísértésbe estem :D
#6,os és #15-ös voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!