Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fér bele, hogy 30 éves pasiként ma
leszólítottam a villamoson egy 17 éves lányt?
31/40 A kérdező kommentje:
Konstenzuálisan megegyeztünk, hogy nem szerete járni velem, de egy 10 perces sétát szívesen ad nekem az életéből. Azt viszont nem gondolom, hogy sose látom többé, mert a legkisebb történelmi egyház viszonylag aktív tagjai vagyunk mind a ketten.
Akik írták, hogy ők azt látják, mikor a lány nem akar ebben részt venni, de a faszi csak tolja magát az arcába, igazuk lehet.
Ezt én is így tudom elképzelni, pláne, hogy egy metrózás alatt a csávó már a párkapcsolatosdival hozakodott elő. Szerintem ez minimum gáz, de inkább creepy. Nagyon.
2023. máj. 6. 16:39
33/40 A kérdező kommentje:
Egy részével a hibáimnak tisztában vagyok, igen azt is most kezdem átlátni, hogy az ilyen helyzetekben mikor és mire vevő egy lány, és mire nem. Visszagondolva korábban ki kellett volna szállnom a helyzetből. De azt gondolom, hogy nagyon kedves volt így is velem, és illedelmesen kezelt engem. És szívélyesen beszélgettünk. Azt gondolom, hogy nem bántam meg, hogy odamentem hozzá, és ő se bánta meg, hogy beszélgettünk. Valahol ez is előrelépés a részemről, mert volt olyan, hogy meg se mertem volna őt szólítani. Azt látom, hogy sajnos van hová fejlődnöm, de remélem, hogy elérem egyszer, hogy egy kedves lány, akit megszólítok szimpatikusnak fog annyira találni, hogy a párom legyen. Járok pszichológushoz is többek között emiatt is.
#34 Szerintem jól tetted. El tudtad fogadni a nemet. Oda mertél menni és tudtál vele rendesen beszélgetni. Én még ott tartok, hogy oda sem megyek.. :D
2023. máj. 6. 17:30
"egy 10 perces sétát szívesen ad nekem az életéből"
Nagyobb összeget tennék rá, hogy ő ezt nem élvezte. Normális férfi ha meghallja, hogy a másik 17, akkor szépen elköszön. Az, hogy ez benned fel sem merül, mutatja, hogy kattant vagy. Én sem tudtam volna hogy kezelni ilyen fiatalon, ha rámcuppan egy 30 éves fazon.
2023. máj. 6. 17:43
Kérdező, értem az indíttatást és nagyon szuper is, értékelendő. Azonban neked azt kell megértened, hogy az utca emberei általában nem akarnak ismerkedni.
Tudom nehéz ügy. Ha valamilyen közösségi tevékenység, társas hobbi közben tennéd ezt, jobb esélyeid lennének.
2023. máj. 6. 17:45
Emlékszem 17 éves végzős gimisként az osztályfőnökünk sem volt még 30...
Undorító. Pláne hogy a lány próbált lerázni, de te a kangörcsödtől még csak fel sem fogtad.
Menjél inkább 43 éves nőkre vadászni, hiszen 13 év korkülönbség nem sok, ugye?
2023. máj. 6. 17:49
38/40 A kérdező kommentje:
Azt látom, magamon, hogy az indirekt célzásokat nehezen értem. Fura volt a helyzet, mert szerintem ebben, ami történt teljesen benne volt, és végig kedves volt hozzám. Untattam már lányt, vagy volt, amikor tényleg nagyon kín kellett volna lépnem a helyzetből, mert azt láttam, hogy a lány kb. bármit megtenné, hogy megszabaduljon tőlem. De sajnos nem léptem ki a helyzetből. Ez a lány nem akart durván lerázni, érdeklődő és nyitott volt. És a beszélgetés után hagytam menni a dolgára. Tudom nem én vagyok a legjobb ember a földön, de remélem lesz ez jobb is.
39/40 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy kattant vagyok. Azt is jobban látnom kellene, hogy ki az udvarias, ki a kedves, és ki vonzódik hozzám.
Nem kéne 17 évesekkel leállnod. Akkor sem, ha nagyon kedvesek.
2023. máj. 6. 18:03
Kapcsolódó kérdések: