Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha pl. parkban, Duna parton, utcán, buszon (bárhol) látok egy jó csajt hogy kezdjek el vele beszélgetni úgy hogy akár a telefonszámát is megszerezzem?
Lehet még válaszolni? :)
Lány vagyok, és szeretném elmesélni, mi történt velem nem olyan régen, hátha segítek! :)
Szóval:
Múltkor vonattal utaztam, elmélyülten olvastam egy könyvet, zenét hallgatva. Ja, és négyesben ültem, egyedül. Egyszerre csak arra lettem figyelmes, hogy árnyék vetődik a papírra. Egy férfi volt: "Te biztosan nagyon intellektuális vagy." (Szakirodalmat olvastam a szakdolgozathoz.:))
Szóval így kezdődött. Aztán megkérdezte, mit olvasok, mire kell, stb. Leült, és csak 20 perc múlva távozott. Sajnos kb. 20 évvel idősebb volt, fogatlan....
De nekem nagyon jól esett. A végén már feleségül kért, meg a számomat is. :P
Na, és ilyenkor én sem tudom, hogy mi a helyes válasz. Hiszen megbántani nem akartam, így végül is megadtam neki a Facebook-elérhetőségemet.
Sok sikert, nekem személy szerint tetszik, ha egy fiú így próbálkozik!
És egyáltalán nem ciki, hogy itt kérdezel, hiszen azért van ez az oldal, ráadásul az embernek valahonnan tanulnia is kell, nem? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!