Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha pl. parkban, Duna parton, utcán, buszon (bárhol) látok egy jó csajt hogy kezdjek el vele beszélgetni úgy hogy akár a telefonszámát is megszerezzem?
kb sehogy. manapság már esélytelen.
az itt leírt "tanácsok" pedig nevetségesek. max hülyét csinálsz magadból velük.
23:48
Szerintem nem hülyeség, amit ezek a PUA-k kitalálnak. Inkább arról van szó, hogy nem mindenkinél működnek.
Nem tudom... Nekem akkor sem tetszik ez az egész...
Szerintem az a vesztes, aki mindenféle trükk nélkül nem képes nőt szerezni magának! Azzal mindenkinek árt az ember, ha nem önmaga! Persze itt most nem azt akarom mondani, hogy pofátlanul őszintének kell lenni vagy önzőnek és elnyomni a másikat...
Azzal nincs gond, ha az ember az, akit a nő szeretne... De akkor maradjon is az, kb örökre!
00.02
Lehet, hogy neked nem tetszik ez az egész, de szerintem marhára igaza van. Én eddig mindig magamat adtam és semmit nem értem el vele. Dícsérnek, hogy milyen jófej vagyok és kedves, ellenben semmit, ismétlem, az égadta világon semmit nem értem el vele! Úgyhogy valószínűleg én is valami hasonlóval fogok megpróbálkozni.
Az meg hogy trükkök nélkül nem képes az ember lányt szerezni magának...
Ez így van! Persze könnyebb "lelooserozni" a másikat, de azért próbáld már meg beleélni magadat a másik helyébe!
Úgy gondolom, hogy mindenkinek jár a boldogság! Ha pedig ez az ára, akkor vágjunk bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!