Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha pl. parkban, Duna parton, utcán, buszon (bárhol) látok
egy jó csajt hogy kezdjek el vele beszélgetni úgy hogy
akár a telefonszámát is megszerezzem?
Azért az elég szar érzés lehet, amikor trükkökkel szereztél meg egy csajt, együtt vagytok, és állandóan a trükközésen kell gondolkodnod, sosem engedheted el magadat, sosem érezheted jól magadat mert manipuláción kell gondolkodnod... arról nem beszélve, hogy milyen érzés, hogy nem téged szeret a lány, csak trükköknek dőlt be, de nem valódi szeretet és ezerelem van köztetek :S Nem téged szeret és nem te vagy fontos neki, csak ha bizonyos trükköket használsz. Elég gáz érzés lehet.
2010. okt. 12. 21:51
"Tök mindegy mit csinálsz, ha jó csaj, úgyis van pasija, aki sokkal dominánsabb, gazdagabb és jóképűbb mint te."
Ezen mi a nem normális? Bocs, de elég sok pasit és csajt ismerek, és általában a jóképűek és dominánsok azok, akiknek van jó nőjük. A jó csajok meg annyi pasi közül választhatnak, hogy tuti nem téged fognak választani, miután odamész kuncsorogni telszámért. A jó csajok általában kiválasztják a legjobb hímet és rámzdulnak, a szarabb, telefonszámért kuncsorgó pasik meg mindig kudarcot vallanak. Bocsi.
2010. okt. 12. 21:53
23/31 A kérdező kommentje:
Először: Ezek a "trükkök" nem azért kellenek mert nem tudok kommunikálni. Azért hogy valahogy elinduljon a beszélgetés, aztán már személyes lesz a dolog. Én sem szeretem a sablonokat, egyet sem vetettem még be mert sztem ciki de nagyon is. Mindig őszinte vagyok és magamat adom. Ne írjatok ilyen trükköket mert az nem érdekel. Másodszor: Nem telefonszámért kuncsorgok, nem vagyok suttyó féreg, normális pasi vagyok, küzdök érte hogy rám hajtsanak a nők, de szeretek kezdeményezni, és nem csak egy telefonszám kell, de valahogy el kell érnem amikor nem találkozunk. Tegyük fel látok egy szép lányt, én jóképű vagyok és odamegyek hozzá.Hogyan csináljam? :S Nehéz elkezdeni és leégetni sem akarom magam. Tegyük fel nincs barátja(hülye beszólások miatt)
Add már fel. Ez vagy jön magától, vagy nem. Te épp a gyakorikerdesek.hu-n próbálsz megtanulni lányokkal beszélni, nem érzed szánalmasnak? Nincs semmi recept, beszélhetsz akármiről, látni fogják rajtad, hogy remegsz a félelemtől, mint a nyárfalevél és lekoptatnak.
2010. okt. 12. 22:10
25/31 A kérdező kommentje:
Pfff........... Beismerem szánalmas vagyok. Mindössze azért mert segítséget kértem. Becsülöm azokat akik ilyenkor este azzal fáradoznak hogy segítenek nekem. Akik meg csak beszólnak azok meg be***hatják de tövig. Kit érdekeltek de most komolyan? Suttyó senkik vagytok így könnyű beszólni persze, meg becsmérelni amikor nem is ismersz.Ha eddig nem esett volna le: nem itt akarok megtanulni csajozni, mindössze tanácsokat kértem értitek? Volt már több csajom is mielőtt kérdeznéd. mindössze ilyen extrém helyzetekben alig ismertem meg lányokat.Írjatok nyugodtan, a normális választ értékelem, a suttyokkal nem törődöm. Itt a pont. Megtudtam amit akartam, tök mind1 mit mondanak, ha nem megyek oda egy lányhoz akkor nem is beszélgethetek vele. Kösz azért aki próbált segíteni! Bocsi csak feb@sztak most így estére ezek a csirák...
Túlbonyolítod és túlreagálod az egészet, pedig legtöbbször a pofon egyszerű dolgok sülnek el legjobban. Ennyit kell csak mondanod:
- Szia, tetszel nekem. Megvárhatlak ovi után?
2010. okt. 12. 22:30
Esküszöm, már a nemesebbik szervem kivan ettől a szótól, hogy szánalmas. Mást nem lehetne végre kitalálni, csakn ezt ismételgetni?
És mi az, hogy adja fel? Istenem, ennyire soviniszta egy szöveget!
Kérdező! Én nem vagyok művész, csak egy egyszerű srác. Annyit tudok mondani, hogy beszélgess minél több lánnyal és ne vedd véresen komolyan ezeket a beszélgetéseket, inkább csak gyakorlásnak, tehát ne úgy menj oda, hogy na most ezt a lányt mindenáron fel kell szednem magamnak. Ezenkívül olvass és beszélgess a témáról sokat! Ha ezt az életstílust a magadévá teszed, már nem fogsz úgy görcsölni a témán és sokkal természetesebb és lazább leszel!
Remélem, segítettem!
2010. okt. 12. 22:33
28/31 A kérdező kommentje:
Parkban: nézd ott egy mókus!
Dunaparton: harapnak a halak?
Buszon: remélem nem jön az ellenőr!
Bárhol: eljössz velem az első rendinkra?
:)
2010. okt. 12. 22:43
A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:43
Ez jó volt:)
Egyébként kérdező, ne izgulj!
Ha valóban beszédes vagy, csak beszélj és lazíts! Ha meg nem szeretsz, nem tudsz mit csinálni:(
2010. okt. 12. 23:16
Kapcsolódó kérdések: