Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes tinderezni, van aki ezzel az appal talált párt?
Szerintem sokkal több férfi használ tindert, mint nő.
Ráadásul sok lány csak az instagram profilját reklámozza, mert az az életcélja, hogy x ezer követője legyen.
Ezek a felhasználók soha nem írnak vissza senkinek, önbizalmat keresnek talán vagy versenyeznek egymással, ki kap több üzenetet.
Tehát ők is rontják ezt a társkeresőt, nem arra használják, amire való.
Másik kedvencem, hogy pár lánynak ez a szöveg szerepel a lapján: "Gáz kondis, ruhátlan felsőtestes képet kirakni"
De ők kiraknak bikinis képeket... XD
Meg valakinek a macskája szerepel a képein. Pont nem az állata alapján fogok ráírni.
Ha én sertéseket tartok, akkor legyenek disznók a tinder fotóimon?
Férfi vagyok, emiatt csak női profilokat láttam, lehet hogy a másik nem is komolytalan a tinderen, várom a véleményeket lányoktól is!
Kirakok egy szavazást, mert kíváncsi vagyok, hogy nők, férfiak milyen arányban használják ezt az appot.
Aki nem használja, kérem tartózkodjon!
Én onnan házasodtam, bátyám is onnan házasodott.
Nagyon-nagyon kitartónak kell lenni, de végül kifoghatod az Igazit.
30/N
Sajnos a Tinder algoritmus nem a felhasználóknak akar kedvezni, hanem saját magának, benn akar tartani az alkalmazásban a reklámbevételek miatt, és a bevétel maximalizálása érdekében rá akar venni arra, hogy fizess érte.
Eleve rengeteg a kamuprofil. Ha férfiként újonnan regisztrálsz, akkor meg lehet figyelni, hogy olyan "nők" jönnek sorban, hogy el vagy ájulva, mind milyen gyönyörű, messze több ilyen nőt látsz, mint az utcán jártodban-keltedben.
Ez az egyik módszer. Sajnos sokan - remélem egyre kevesebben - azt hiszik, hogy számukra tényleg elérhetőek ezek a nők.
Másrészt a Tinder "népszerűség" szerint dobálja fel az embereket egymásnak. Azaz ha téged átlagos kinézetű férfiként heti max 1-2-szer húznak jobbra, akkor elkezd téged a nőknél egyre később felhozni, és sokszor az olyan valódi nőknek, akiket meg sokan húznak jobbra fel sem dob, mert "látja", hogy te sokkal kevésbé vagy népszerű, mint a nő. Aztán meg amikor már unod, hogy nincs matched, akkor elkezdi bedobni, hogy "fúha 22-en húztak jobbra, megtudhatod kik azok ha előfizetést vásárolsz".
Így tehát nem egyenlő esélyekkel indulnak az emberek ezen az appon, az átlagos-átlag alatti résztvevőket "bünteti" itt is az algoritmus, ahogyan az élet :D Ráadásul itt még az az esélyük sincsen, mint a való életben, hogy na majd viselkedéssel kompenzálnak, hiszen kinézet miatt el sem jutnak addig, hogy megmutassák, milyen személyiségük van.
Én a párom a badoon keresztül ismertem meg meg fent volt a randivonal társ keresön is csak ott nem váltott prémiumot és nem tudott vissza irni
Igy badoon vissza irt ennek lassan 4 éve és azóta is eggyüt vagyunk most szüketett egy kislányunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!