Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is "gáz " ha férfi első randin nem jön el a városomba? Azt írta én menjek oda.. Neten ismerkedtünk, még sosem találkoztunk. 50 kmnyire lakik tőlem.
Én is osztom a #4-es válaszoló véleményét.
Én olyan városban lakom, ami inkább falu, ha ide jönne a srác, semmit nem tudnánk csinálni, de szó szerint csak keringenénk mint gólyaf*s a levegőben, úgyhogy én is be szoktam menni emiatt a fővárosba. De ha olyan városban laksz, ahol van mit csinálni, akkor vagy félút, vagy jöjjön ő hozzád.
Ha pedig eltűnik azért, mert kifejezed neki, hogy jöjjön ő, akkor annyit is ért és ne bánd egy percig sem, mert akkor nem te érdekled.
Neked miért fáj ennyire, hogy én időt, energiát és érzelmet tettem bele egy kapcsolatba? 😂😂
Életem egyik legszebb másfél éve volt, gyönyörű szakasza volt az életemnek, igaz vége lett, de szép emlékként él bennem. Az utazás, hogy végre láthatjuk egymást, hogy együtt lehetünk, ahogy felnézett rám, ahogy csodált, hogy látta bennem a férfit, hogy nem állhat közénk a távolság, hiába lakott másik országban, azóta sem volt olyan erős érzelmekkel teli kapcsolatom.
Jah, hogy te még sosem éltél át ilyet (?)
Az itteni hölgyektől kérdezném: egyenjogú kapcsolatra vágynak?
"Ha nagyon akar téged, akkor hajlandó utazni"
És ugyanez fordítva is elmondható. Legalábbis, ha komolyan vesszük az egyenjogúságot.
Szóval erre nincsen szabály, egyik eset sem gáz. Mindenesetre, ha első alkalommal az egyik fél utazott, akkor elvárható, hogy legközelebb a másik utazzon.
Szerintem alap,hogy első randin a férfi utazik,vagy legalább félutat megteszi.
Főleg ha pl a nő nem vezet stb.
Milyen már,ha a nő megy ő hozzá?
Ilyet én is kifogtam egyszer,pedig annyira nem lakott messze.
A legviccesebb az volt,mikor elmondta,ja itt járt tőlem 5 percre egyszer,de talizni nem lett volna ideje..:D
Az ilyen lusta,komolytalan ember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!