Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elektromos cigit be akarják tiltani, miért nem tiltják be a chadezést is, hogy végre mindenki élvezhesse a szex terapeutikus hatását?
Hogy megóvják a fiatalokat a nikotin függőségtől be fogják tiltani Ausztráliában az elektromos cigiket.
Taps taps taps! Nagyon szép!
De chadezeő oldalakat mint a Tinder, és önmagában a chadezést mikor fogják betiltani, hogy általa is megvédjék a fiatal generációkat a romlástól, nemi betegségektől és kóros szexhiánytól (ami azokat ér akik kiesnek a piacról)?
72
Na igyanígy vagyok én is! Van egy minimum szint, ami alá nem megyek tehát keressen 1M ft.ot pl/hó! És akkor felháborodsz, pedig TE ugyanígy válogatsz felszines szempontok alapján!
De koszonom választ kaptam!
Te válogathatsz így, a nők szerinted nem! És ez az, ami igazán b*ssza a csőröd
81
De mást én nem nézek, te meg legalább 27 más szempontot a külső mellett.
Jó, ne legyen alkoholista, drogos, goldigger meg ilyenek de ezek alap dolgok amit a nők 99%-a azért teljesít.
Az 1 millás jövedelmet pedig csak a férfiak 1%-a teljesíti.
Nem vagyunk egyformán válogatósak, ne add már be ezt.
"De mást én nem nézek, te meg legalább 27 más szempontot a külső mellett."
Így van. Ugyanis nem csak egy farkat keresek. És olyan pasi meg nem kell, akinek tök mindegy milyen a nője, 99% jöhet.
83
Rendben, akkor ezt letárgyaltuk.
Ti válogatósak vagytok, mi férfiak nem annyira és inkább megismerni akarunk.
85
Oké, akkor kellemes macskázást öregségedre!
10 éve kapcsolatban élek, és szeretem a páromat.
De ha nem így lenne, akkor is inkább macskáznék örökké, minthogy számomra gusztustalan külsejű/személyiségű férfiaknak adogassak esélyt.
85) Így. Utólag azt mondom, még jobban is válogathattam volna pár éve, jó pár agyf.sz helyzettől megkimélhettem volna magam 😂
86) ez a mítosz csak a fejetekben él, hogy a válogatós nők macskákkal keserednek majd meg 🙂
De még ha így is lenne, nem ciki erről úgy osztani az észt, hogy neltek még fiatalon sem jön össze semmi?
84
Csak a magad nevében beszélj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!