Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elektromos cigit be akarják tiltani, miért nem tiltják be a chadezést is, hogy végre mindenki élvezhesse a szex terapeutikus hatását?
Hogy megóvják a fiatalokat a nikotin függőségtől be fogják tiltani Ausztráliában az elektromos cigiket.
Taps taps taps! Nagyon szép!
De chadezeő oldalakat mint a Tinder, és önmagában a chadezést mikor fogják betiltani, hogy általa is megvédjék a fiatal generációkat a romlástól, nemi betegségektől és kóros szexhiánytól (ami azokat ér akik kiesnek a piacról)?
70
Ccccc! Tehát, ha a nő választ felszínes szempontok alapján, az felháboritó, anyagias goldigger és társai! De ha te férfiként teszed ugyanezt, az oké? Hát igen, a kettősmérce
71
Legyenek minimum egy szinten
"190 centi magasság mellett 95kg "
ha ez igaz, és nem lenne okádék belsőd, akkor bőven találnál nőt.
74
Nem mert az arcbeállítás. Állítólag ijesztő vagyok. Nem tudom ha igaz, de beesett arc, nagy szem. Szerintem ezért voltam mindig kiközösítve.
76
Igen de egy hasonló arcú és testű nő mint én jöhet.
78
Igen, egy edzett nőt akinek olyan érdekes feje van mint nekem és olyan szexi teste mint nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!