Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elektromos cigit be akarják tiltani, miért nem tiltják be a chadezést is, hogy végre mindenki élvezhesse a szex terapeutikus hatását?
Hogy megóvják a fiatalokat a nikotin függőségtől be fogják tiltani Ausztráliában az elektromos cigiket.
Taps taps taps! Nagyon szép!
De chadezeő oldalakat mint a Tinder, és önmagában a chadezést mikor fogják betiltani, hogy általa is megvédjék a fiatal generációkat a romlástól, nemi betegségektől és kóros szexhiánytól (ami azokat ér akik kiesnek a piacról)?
"Én nem hiszem el, hogy ti ezeket komolyan gondoljátok."
Pedig de, mert ezek a "rendes, jó fiúk". Ja, nem!
48
Anyagisak vagytok ez a baj. Nem a szeretet, meghitt családi légkör az első mert ha nincs plazmatévé, iphone akkor a családdal együtt töltött program sem annyira tartalmas ugye?
Lehet akárhogy ragozni, az anyagiasságotok a fő probléma.
S emellé még hipergámok is lettetek, aki kevesebbet keres az nem ér semmit emberileg sem a szemetekben, csak felfele vagytok hajlandók házasodni.
51
Rosszat mondani a nőkről annyit tesz, hogy nem vagy rendes meg jófiú?
Értem már, ti úgy definiáljátok a jófiút, hogy a nőnek mindent elnéz és azt lesi mikor teljesítheti kívánságát.
Ez esetben nem vagyok rendes, jófiú, de még szép.
Nem az anyádból kellene kiindulni. Emeld a hangod neki, ne nekünk.
Én nem vagyok anyagias, és több fogalmam van a szeretetről, családról, összetartástól, mint neked bármikor is lesz.
54
Ne anyázzál jó? Az én anyámnak vizet sem vihetsz. Na ő nem volt anyagias.
56
Bizonyítod műveltségi szinted meg önfejűséged csupán…
57
Igen, nagyon közelről ismerjük egymást ezért ésszerű is amiket beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!