Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik! Akikkel randiztok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Akikkel randiztok, honnan látjátok hogy az adott nőnek van önbizalma?

Figyelt kérdés
Nekem régen nem volt önbizalmam, azóta dolgoztam rajta és már van, viszont kíváncsi lennék hogy miben lehet ezt észre venni, hogy van.
2023. máj. 1. 08:35
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Hát, kb ég és föld különbség van aközött, aki megjátssza magát vagánynak, vagy születésétől fogva ilyen.

Nagyon látni ezt.

Bár mi a gond avval, ha valakinek nincs önbizalma?

Olyat válassz, aki nem el fog nyomni, hanem felkarol, segít, támogat.

2023. máj. 1. 08:44
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
Például abból, hogy tud nemet mondani.
2023. máj. 1. 09:06
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Nem keresi minden jottment validaciojat. Meg nincsen ilyen "bocsanat, hogy megszulettem" kisugarzasa.
2023. máj. 1. 09:14
 4/7 anonim ***** válasza:
27%

Én nem tartom akkora bajnak, amikor egy nőnek nincs elég önbizalma. Igazából úgyis a kapcsolat számít, hogy a másiknak ő fontos, szereti, szeret vele lenni, stb. Sok embernek nincs önbizalma, mégis a másik elfogadja, szereti, és ez számára is megnyugtató, hogy a hátrányokkal együtt is elfogadva, szeretve van.

Én nem szeretem, ha a másiknak túl erős az önbizalma, az inkább azt sugallja, hogy az egó a fontos.

2023. máj. 1. 09:19
 5/7 anonim ***** válasza:
24%
Utálom ha valakinek túlteng az önbizalma. Legalább valami hu de ronda a hajam, vagy nem akarom bekapcsolni a kamerát hagyja el a száját néha. Iszonyú unalmasak az önbizalom túltengéses emberek.
2023. máj. 1. 10:10
 6/7 anonim ***** válasza:
58%
Detto, en is utalom a tummagas onbizalmat. Eltalban elnyomó nárcisztikus emberekre jellemzo. Persze ne legyen az se hogy jaj sorry hogy megszulettem tipusu, valahol a ketto kozott normlis legyen..
2023. máj. 1. 10:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Igazából a kérdésem nem arra irányult, hogy valakinek van-e vagy nincs önbizalma, hanem az a kérdésem hogy miben látszik ez meg?
2023. máj. 1. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!