Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Negyvenesek, ötvenesek, Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Negyvenesek, ötvenesek, Ti hogy randiztok?

Figyelt kérdés
Ingyenes programokban, sétákban gondolkodtok, vagy inkább a fizetős programok gyakoriak? Ki választja a helyet és a programot? Ha költségek merülnek fel, ezek hogyan oszlanak meg, ki fizet?

2023. márc. 29. 01:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
28%
Sehogyan sem. (F)
2023. márc. 29. 06:03
 2/18 anonim ***** válasza:
16%
Sehogy, egy 50es nőt senki se hív randira.
2023. márc. 29. 06:13
 3/18 anonim ***** válasza:
72%

Mint a mindenki mas

Miert lenne mas mint egy 20 evese?

Semmitol.

40 evesen mar van egzisztenciad van eleg felretett penzed siman johet dragabb program nem gond kifizetni. Egy utazas meg se kottyan. Van olyan ingyenes program ami tetszi akkor elmegyek de nem azert mert nem kell fizetnem. Seta alap az 16 evesen is az volt. Egy tea kv barmikor belefer. A 40-50es pasik galansabbak vagyis fel se merul h ne ok fizessek amire meghovtak a not. A no mosollyal dicserettel fizet. Nem rohanunk nem akarunk azonnal mindent hiszem amit kellett megteremtettuk. Nem kell azon gondolkodni h vajon a masikkal hogyan lesz. Raer. A gyerekek nagyok az unoka kicsi eppen idealis a heti ketheti fel nap latogatas. Dolgozounk. Nyugodtan elunk. A randi jo, a szex jo, mertar nem kell kiserletezni hanem tudjuk mit akarunk kapni es adni. Nem jatszmazunk. Szoval szerintem minosegibb raniaink vannak mint a 20 eveseknek.

2023. márc. 29. 06:31
 4/18 anonim ***** válasza:
32%

2.. én szívesen megismernélek de ...

Szerintem 35...40 felett már tudja a 2 fél mit akar.

És általában már ez pár neten váltott üzenet után kiderül, és már csak a helyét időt kell egyeztetni.

Nem kell randira időt pénzt áldozni.

Én legalábbis főként szeretőt keresek és mivel nem szeretném.nagy dobra verni így csak 4 fal közt, ezt le is kell kommunikálni.

Aztán ha sikerül mehet.

2023. márc. 29. 07:25
 5/18 Appassionato2022 ***** válasza:
75%
#2: Otvenes nok igen gyakran kezdenek uj eletet uj ferfival. Ezt meg altalaban randi elozi meg.😊
2023. márc. 29. 08:47
 6/18 Appassionato2022 ***** válasza:
67%
Ebben a korban altalaban mar stabil egzisztenciaja van mindket felnek, kevesbe koltsegerzekenyek. Viszont a fizetos szitut ugyanugy kezelni kell: aki meghiv, az fizet, de a kov.programot, tetelt majd a masik rendezi. Ebben a korban, szituban ez mar nem jatszma, hanem csak egy sima lekezelendo tarsasagi helyzet.
2023. márc. 29. 08:51
 7/18 anonim ***** válasza:
93%
48 évesen randiztam, első randin sétáltunk beszélgettünk, 2.randira lakást bérelt, utána neg hozzám jött. Nem sokat randizgattunk - tudtuk mit akarunk. Hamar összeköltöztünk es azóta is együtt!
2023. márc. 29. 09:22
 8/18 anonim ***** válasza:
98%
Leírom a második feleségemmel hogyan alakult. (43,45 évesek voltunk akkor) Netes társkeresőn találtam meg. Randira invitáláskor megkérdeztem, hogy cukrászda, kávé, vagy tea? Első randi egy teázóban volt, kerestem a lakáshoz közeli helyet. Én fizettem. Elkísértem a BKV-ig. Második randi gyorsan jött, mert épp mindkettőnknek húzós időszaka volt, beültünk egy KFC-be. Ő nem is fogyasztott semmit. Kocsival hazavittem. Harmadik randi, az sétálgatós lett, karácsonyi vásár. Ittunk egy forralt bort, persze horror áron, ezt is én fizettem. Jóval többet kerestem nála, ő pedagógus. Itt csattant el az első csók is. Negyedik randin egy koncertre hívtam, vettem két jegyet. Nem az operába mentünk, egy lightos metál muzsika volt, mindketten szeretjük. Ezután volt az első szex, és ezután döntöttük el, hogy nem keresünk tovább, megtaláltuk egymást. Együtt töröltük ki magunkat a társkeresőről. Rá 2 hónapra jött a covid, ami a programozás nagy részét hazavágta, úgyhogy leginkább kirándulgattunk. Nulla játszmázás, őszinte vágyak, tiszta elvárások, világos életcélok. Ilyen idősen mindketten tudtuk, hogy mit tudunk nyújtani és mire vágyunk. Nagyságrendekkel jobb volt, mint fiatalabb korban, és a választásunk is tökéletes. Ha két ember tudja, hogy mit akar és ez egybevág, nem árul zsákbamacskát, akkor ott nem sok hiba lesz. Minimális súrlódások voltak csak, komoly vitánk talán csak egy volt az évek alatt, azt is lezártuk mindkettőnknek megfelelő módon. Persze randiztam előtte másokkal is, nem igazán különböztek, volt étterem, bowling, mozi, Tropicarium is, nem ettől függött, ott nem passzoltunk ennyire, azért lett vége. Annyit hozzáteszek, hogy szabálykövető ember vagyok, tartom az etikettet, ajtó kinyit, kabát levesz, én fizetek, segítek valamit vinni stb. Rózsacsokros, hősszerelmes, giccses, sznob, romantikus, túlmozgásos, nyálas dolgokat nem csináltam. A gáláns, magabiztos, megbízható, önazonos ember képét sugároztam felé, saját bevallása szerint. Ezeket a korábbi randipartnerek is megemlítették, mint imponáló dolgok. Inkább ezek számítanak, mint a randi helyszíne, programja. Remélem segít, sok sikert!
2023. márc. 29. 10:45
 9/18 anonim ***** válasza:
29%
Sehogy. Kávé, lefőtt, stb...
2023. márc. 29. 23:04
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Bár randiznék :)

Már azt sem tudom, hogy kell azt :)

2023. ápr. 30. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!