Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok tetszene, ha a fiú a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok tetszene, ha a fiú a használt alsónadrágját adná nektek ajándékként az első közösen ünnepelt szülinapotokon?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 30. 12:14
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

20-as: jaja, kedvencem, amikor sárga, meg barna foltokkal jönnek, mondjuk lehet, ők ilyen körökben mozognak.

Én is ezt tapasztaltam, egészséges srácként semmi gáz nincs egy napos, használt alsóban, naponta tusolok. Pisilés után úgyis lerázom, otthon megmosom, vagy idegen helyen letörlöm vizes kendővel. Feneket alapból mindig mosok, nagy dologra nem megyek idegen helyen, ha csak nagyon muszáj. Naponta cserélek boxert, szóval nem nagyon értem ezt az újjeltartó fújjogást.

A kérdés egyébként onnan jött, hogy egy lány barátom poénból ezt írta Instán, hogy mit kér szülinapra.

2023. ápr. 30. 14:57
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Semmi gusztustalan nincs egy használt alsóban, akinek nem az anyukája mossa még a kisgatyáit az nyilván fogott már használt fehérneműt a kezében.

Én csak azt nem értem, hogy a vicces rész mikor jön ebben a szituban.

2023. ápr. 30. 15:25
 23/25 anonim ***** válasza:

21.

Ja:)

A válaszadó hölgyek esetében úgy néz ki, hogy kifogták az igénytelen segg-vakarós, ötnaponta alsót cserélő, bélgázt kompresszor szerűen elengedő típusú férfiakat.😂

Biztos intim együttlét előtt sterimóval kell lemossák az embereiket. :)

Igényes férfi kis vagy nagydolog után megmossa, az intim részeit. (alap, ha lehetőség van rá, a kolotyópapír használatával még nem ér véget a tisztálkodás, néphiedelem szerint sem:) )

Nekem még soha nem jutott eszembe , hogy nőtől kérjek használt fehérneműt.

Minek ? Nincsenek ilyen aberrációim sem.

Az alsógatyám meg mindig tiszta, sosem tudhatja az ember milyen élethelyzetbe kerül.

2023. ápr. 30. 15:45
 24/25 anonim ***** válasza:
56%
Nem tetszene ez az ajándék.
2023. ápr. 30. 22:46
 25/25 anonim válasza:
nekem ez nem tetszene mint ajándék, nem megszokott, és a barátomat sem ilyennek ismerem, de mindenkinek más fér bele ilyen téren is
2023. máj. 2. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!