Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen társkereső oldalakat használtok legszívesebben?
Figyelt kérdés
2021. okt. 31. 00:44
3/10 anonim válasza:
Még sose használtam társkeresőt, de lehet teszek a tinderrel egy próbát.
5/10 anonim válasza:
Badoot próbáltam nem sok sikerrel.
Elittárs normálisnak tűnik, csak hát én sok esetben nem ugrok meg egy bizonyos szintet.
A tinderen meg inkább fiatalabb futó kalandokat keresők vannak.
Ezeken kívül nem próbáltam mást, és nem is fogok. Ez a neten való társkeresés nem nekem való.
Komoly kapcsolatra való, érett, tisztességes embert nagyon nehéz, lehetetlen találni.
6/10 anonim válasza:
Mondjuk én szextárskereső oldalakat használok legszívesebben. N
7/10 anonim válasza:
Tinder, Badoo, Facebook társkereső.
Mindegyiken találkoztam már normális emberrel legalább egy randi erejéig. Persze mindenhol vannak vállalhatatlanok is, de nem kell leállni bárkivel...
8/10 anonim válasza:
Semmit, mert nem nézek ki tökéletesen, ezért soha egy nő sem olvasta el, amit írtam nekik.
9/10 anonim válasza:
Semmilyet, másfél éve kivettem magam a társkereső piacról, azóta rendben vagyok, helyrejött az önbizalmam és meg is bámulnak a nők az utcán, hozzám nem szólnak mert ugye nekem kéne koslatnom utánuk dehát ezt benézték.
10/10 anonim válasza:
Tinderen kívül szerintem nincsen más használható társkereső, a fiataloknak legalábbis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!