Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Volt már olyan, hogy egy másik srác képeit használtátok fel ismerkedésnél?
Figyelt kérdés
Annyira jól néz ki a srác, akivel mondjuk privátban leveleztek, hogy felhasunáljátok az ő képeit. Ilyen volt? Viccből egyszer már majdnem megcsináltam2022. dec. 17. 08:22
1/8 anonim válasza:
Én már ismerkedtem olyan sráccal, aki egy haverja képeit használta. Pár beszélgetés után felfedte magát egy videóhívásban és később is beszélgettünk. Én megértettem, mert poén volt, meg utána felvállalta magát, de nem mindenki ilyen elnéző.
2/8 anonim válasza:
1-es vagyok: ja és az is fontos, hogy az "átverés" csak annyi volt, hogy egy vele egykorú, helyesebb srác képét használta, nem az, hogy egy 50-es vén trotty 18 éves fiatalokra vadászott így.
3/8 A kérdező kommentje:
Ên is egy velem hasonló korú srác (egy hónapban születtünk) képeit gondoltam, hogy felhasználom képcserére, aki nagyon izmos, én meg kövét vagyok
2022. dec. 17. 08:46
4/8 anonim válasza:
Ez annyira proli, már meg ne haragudj... te is fel lennél háborodva ha egy csaj nem magáról tenne ki képet.
5/8 anonim válasza:
1# “poén”, a gáz hogy te elhiszed…
6/8 anonim válasza:
Egyszer valaki felhasználta az én képeimet instagramról, de amilyen szerencsés balf#sz volt, pont az egyik közeli ismerősömet húzta jobbra Tinderen.
7/8 anonim válasza:
Nem volt. De biztosan jobban járnék mint a két havonta egy matchel ahol még vissza sem írnak.
8/8 anonim válasza:
nem történt ilyen, személyes találkozón úgyis kiderülne hogy nem én vagyok a képen, ha pedig egy alap dolgot hazugsággal kezdek, az nem sok jóra vezet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!