Hogy szerezzek barátokat iskolán kívül, akik nem az ország másik részén élnek?
Figyelt kérdés
Vannak a suliban is barátaim, de ők elég elfoglaltak, nem lehet velük eljárni csak nagyon ritkán. Szeretnék új barátokat szerezni, akik többet érnek rá és elengedik őket a szüleik ide-oda. Ezért is lenne nagyon fontos szempont a közelség is, hogy akár hetente tudjunk találkozni, vagy még gyakrabban. Az interneten már találtam egy-két személyt, akikkel jól kijövök, de ők mind nagyon távol élnek, a találkozás egyelőre még nem is összeegyeztethető emiatt sajnos. Úgyhogy mindenképp élőben szeretnék ismerkedni, viszont fogalmam sincs, hol találhatnék embereket, mivel bulizni nem járok és nincsenek olyan hobbijaim, amiken keresztül ismerkedni lehetne. Tippek esetleg?2022. ápr. 20. 15:34
1/6 anonim válasza:
Itt is sikerülhet ha szerencséd van.
2022. ápr. 20. 15:38
2/6 anonim válasza:
Lehet neten is, aztán hátha szerencséd lesz és közel van az illető, de azért gondold át, lehet sok lesz neki így is a heti többszöri találkozás, nem azért mert nem kedvel, hanem mert neki is megvan a maga élete, ahogy mindenkinek, nem véletlenül nem érnek rá a sulis barátaid sem.
2022. ápr. 20. 15:41
3/6 A kérdező kommentje:
Próbálkoztam már itt neten, de nagyon nehéz, ha egyáltalán sikerült kifognom valakit, akivel jól kijövünk, akkor meg az a baj, hogy nagyon messze lakunk egymástól.
Persze a heti találkozást nem gondoltam halál komolyan, tanítási időben nekem sincs túl sok időm, inkább a nyári szünetre értettem, amikor már nem lep el a sok dolgozat meg házi feladat. Inkább olyasvalakire vágynék, akivel ha kedvünk támad el tudnánk menni sétálni, biciklizni vagy fagyizni egyet, akár spontán is. Attól tartok ilyen személy a közelemben nem igazán van sajnos.
2022. ápr. 20. 15:48
4/6 anonim válasza:
Hát, attól is függ, hogy hol laksz. :)
2022. ápr. 20. 15:50
5/6 anonim válasza:
Járj el sportolni, szakkörökre, nyelvtanfolyamra, önkéntesként állatmenhelyre stb.
2022. ápr. 20. 16:00
6/6 anonim válasza:
Kb. azt akartam írni, amit az 5-ös.
Sportkör, szakkör, klub, zeneiskola, nyelviskola, hobby (művház, stb.) és még van pár lehetőség.
2022. ápr. 20. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!