Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha tindert/bumblet használtok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tindert/bumblet használtok, hány emberrel ismerkedtek/randiztok egyszerre?

Figyelt kérdés
2022. aug. 29. 21:42
 1/4 anonim ***** válasza:
55%

Általában 0.

Bár most van egy csaj akivel megbeszéltük az októberi talit.

2022. aug. 29. 21:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Ismerkedni többel is, randizni egyszerre csak eggyel szoktam, különben mindig duzzogás van.
2022. aug. 29. 22:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Első pár hét: ismerkedés egyszerre 3-mal, randi max. 2-vel (külön napon).

Pár hónap után: ismerkedés kéthetente 1-gyel, de az is hamvába holt. Randi 0-val...

34F

2022. aug. 29. 22:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Még szingliként használtam sokat.

Beszélgetni elég sokkal, mondjuk ezek általában pár mondatok voltak, úgy hosszabban egyszerre talán 3-4 emberrel. Randi max heti egy. Egyszer volt, hogy lebeszéltem egy randit szerdára meg egyet csütörtökre. Aztán annyira lefárasztott a szerdai, hogy a csütörtökit áttettem későbbre. Aztán volt olyan, hogy megint nagyon belehúztam, lebeszéltem egyet szerdára, egyet csütörtökre, meg még egy sráccal beszéltük, hogy talán pénteken lehetne. A szerdai annyira jól sikerült, hogy a csütörtökit lemondtam, a péntekivel meg végülis semmit nem beszéltem meg, ő sem írt nekem, én sem neki. A szerdaival lassan egy éve vagyunk együtt :)

2022. aug. 30. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!