Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 90-es években, amikor nem volt az internet elterjedve, hogyan ismerkedtek az emberek?
En akkoriban a suliban lettem friendzone-toltelek :)
38F incel
Úgy, ahogy most is rengetegen. Baráti társaságban, klubbokban, strandon, egyetemen, kollégiumban, munkahelyen...
És lehet, hogy internet nem volt, de társkereső rovat volt minden újságban. Felhívták egymást telefonon.
Nekem mindig mondják az idősebbek, hogy régen igaz, hogy nem volt internet, de voltak mindig bálok, közösségi események, és nyitottabbak is voltak az emberek.
Például a mi falunkban is pezsgő közösségi élet volt, most meg be kell utaznom a közeli kisvárosba, ha akarok szórakozni, de még az is viszonylag csendes. Amikor Budapesten laktam, egyedül akkor láttam élőben, milyen, ha éjszaka is aktívak az emberek, zsong az utca, és még ott sem minden kerületre jellemző.
Az internet nagyon személytelen sajnos, pedig gyakran rám írnak... De míg mondjuk egy bulin vagy munkahelyen adja magát a beszélgetés (amit könnyű később személyes vizekre terelni), addig neten olyan mesterkélt, "steril".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!