Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A 90-es években, amikor nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 90-es években, amikor nem volt az internet elterjedve, hogyan ismerkedtek az emberek?

Figyelt kérdés
Akkor nem volt az, hogy "ráírsz", arra, aki tetszik, hanem oda kellett menni a lányhoz, élőben. Kérdés, hogy erre mennyien voltak képesek.
2022. júl. 2. 14:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
66%
Aki nem volt, az így maradt. Örök agglegény, vagy vénlány. De nem nagyon látni ilyeneket.
2022. júl. 2. 14:20
 2/14 anonim ***** válasza:
89%
Mindenki képes volt erre. Csak ma nyavajog emiatt a sok szerencsétlen. Pedig annyi app is van már az ilyen lúzereknek...
2022. júl. 2. 14:20
 3/14 anonim ***** válasza:
57%
*ly
2022. júl. 2. 14:21
 4/14 A kérdező kommentje:
Én nem ismerem azt a korszakot, gyerek voltam akkor. Mikor kamasz lettem, már lehetett csajokkal neten beszélni, tehát én már úgy kezdtem.
2022. júl. 2. 14:21
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Társaságban, munkahelyen, szórakozóhelyen ismerkedtek, a net helyett meg volt az újságokban a társkereső rovat és szépen írtak egymásnak kézzel levelet, esetleg elmentek társkereső irodába.
2022. júl. 2. 14:23
 6/14 anonim ***** válasza:
45%

En akkoriban a suliban lettem friendzone-toltelek :)

38F incel

2022. júl. 2. 15:03
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Úgy, ahogy most is rengetegen. Baráti társaságban, klubbokban, strandon, egyetemen, kollégiumban, munkahelyen...

És lehet, hogy internet nem volt, de társkereső rovat volt minden újságban. Felhívták egymást telefonon.

2022. júl. 2. 15:17
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Utcán, tömegközlekedésen is nyitottabbak voltak.
2022. júl. 2. 15:43
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindig mondják az idősebbek, hogy régen igaz, hogy nem volt internet, de voltak mindig bálok, közösségi események, és nyitottabbak is voltak az emberek.

Például a mi falunkban is pezsgő közösségi élet volt, most meg be kell utaznom a közeli kisvárosba, ha akarok szórakozni, de még az is viszonylag csendes. Amikor Budapesten laktam, egyedül akkor láttam élőben, milyen, ha éjszaka is aktívak az emberek, zsong az utca, és még ott sem minden kerületre jellemző.

Az internet nagyon személytelen sajnos, pedig gyakran rám írnak... De míg mondjuk egy bulin vagy munkahelyen adja magát a beszélgetés (amit könnyű később személyes vizekre terelni), addig neten olyan mesterkélt, "steril".

2022. júl. 2. 16:08
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Kèt pasim is úgy lett 2000 körül, hogy leszólìtottak az utcán, kicsit beszèlgettünk, aztán elkèrtèk a telefonszámomat.
2022. júl. 2. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!