Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket nagy izomtömeggel meg lehet hódítani?
Gazdag már nem leszek.
Arcfelépítés nem jó, szögletes eléggé.
Szteroidkúrára és kemény edzésre gondoltam.
Bevállhat?
Egyébként emberutáló intro vagyok.
2
Miért, az emberutálat sokszor nem jogos? Hát hogy viselkednek egymással?
Én viszont rendes vagyok, segítőkész és kedves. Csak annyi a baj, hogy introvertált.
4
Tehát nincs tuti recept úgy érted?
Valaki vagy tetszik a nőknek vagy nem?
Ezen nem lehet változtatni?
Az edzés (és a fogyás) az arcon is változtat. Ahogy egy előnyös haj, szakáll vagy borosta is. Tud annyit dobni, mint a smink a csajokon!
Az biztos, hogy egy esztétikus, sportos test a nőknek is tetszik. Jobb, mint a puhos bojler meg a zsírgiliszta. Tehát ártani biztosan nem fog.
Azt nem hiszem, hogy a te esetedben az emberutálaton változtat. Pedig én pont azért jártam mindig ugyanoda edzeni, mert nagyon jófej, segítőkész társaság volt.
7
Ja, azt nem gondoltam, hogy megszűnik az emberutálatom az izmoktól.
Max komfortosabban fogom magam érezni ha kevesebbet kötözködnek.
Oké, nyugodtan szedj szteroidot,nincs sok agysejtek, amit le tud még rombolni, szexre meg úgyse kerül sor.
De elmagyarázom, mert én tényleg nagyon kedves vagyok: az emberutálatodon az segíthetne, ha megismersz embereket, lesznek haverok, barátok, meg esetleg egy csaj is összejöhet.
9
Megismertem az embereket. Azért utálom őket?
Hazugok, aljasak, kétszínüek, önzőek!
Tessék, elég indok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!