Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, milyen legyen egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, milyen legyen egy lány ahhoz hogy csakis őt akarjátok magatoknak?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 27. 12:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ilyen, hogy csakis őt.

És ha visszautasít, akkor egész hátralevő életemben senki másnál ne próbálkozzak?

Egy fenét!

Vannak alapértékek és tulajdonságok, amiket keresek a másikban + a vonzalom. Ha neki nem jövök be, keresem a következő ilyet.

2023. ápr. 27. 12:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én férfiként abban hiszek, hogy mindenkinek az életében lesz egy fontos nő, nem feltétlen külsőségek miatt, hanem amiatt ahogy bánik Veled.

Szóval az a fontos, hogy hogyan bánik Veled. Az pedig képlékeny hogy kinek mi a fontos.

Az én feleségem egy elsöprően tudatos személy a pénzügyekben. Neki köszönhetően vagyunk anyagilag stabilak és ezt imádom benne. Mindig kedveskedik nekem random és sosem kérdőjelezem meg, hogy az ő szemében félisten vagyok

2023. ápr. 27. 13:29
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Cuki,magas, szőke
2023. ápr. 27. 13:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Így kb. a 15 évesek gondolkodnak.

Egy kapcsolat sem biztos , egy sem.

Még 30 év után sem.

2023. ápr. 27. 13:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Úgy értettem hogy megállapodjatok mellette. Most. Nem arra gondoltam hogy tudjátok biztosra mi lesz mondjuk 20 év múlva.
2023. ápr. 27. 13:54
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Magas, vékony/átlagos testalkatú, szép lábfejjel rendelkezzen, és domináns személyiség, ami nekem tetszik egy nőben.
2023. ápr. 27. 14:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez egy hosszabb folyamat, és minden kapcsolat így kezdődik....

Meglátják egymást...ha tetszenek egymásnak találkozgatnak beszélgetnek...megismerik egymást...szexelnek....kirándulgatnak főzőcskéznek utazgatnak....egyre többet alszanak a másiknál....telnek a hónapok....kiderül, hogy mennyire illenek össze...kiderül van e értelme folytatni...

tegyük fel vidámak boldogok együtt, szeretik egymást, vagy szerelmesek is....elgondolkodnak az összeköltözésen....telnek a hónapok évek..

összeköltöznek....

De azt, hogy megállapodok, hogy mi mostantól együtt vagyunk, ilyet nem mondanak ki az emberek, ez magától értetődő lesz egy idő után.

A házasság, a gyűrű, a papírok, ez csak egy plusz ha valakinek ez fontos és elképzelhetetlen egy hosszú távú kapcsolat reményében.,

2023. ápr. 27. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!