Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vinnétek magatoknak kaját ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vinnétek magatoknak kaját ha átmenetek a párotokhoz?

Figyelt kérdés
Egészségesen próbálok élni és diétázom is mellé, de a páromnal csak egeszsegtelen (hagyományos) kaja van. Ha kb 10 órát leszek nála, akkor nyilván enni is fogok, de a saját ételemet akarom. Nem ciki ha magammal viszek egy kis kajat?

2020. okt. 23. 12:12
 1/9 anonim ***** válasza:
22%

De, ciki. Vagy szerinted nem az, hogy ő főz magának frissen, szépen tányérban tálalja, te meg előveszed a megutaztatott kis műanyag dobozod, meg az összeborult, ki tudja, milyen állapotban lévő ételed?!

Ahol figyelnek rád, ott kerülni fog olyan étel az asztalra, amit te is ehetsz, hidd el.

2020. okt. 23. 12:15
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Vinnék, bár akkor ő is akarna enni belőle, szóval 2 adagra vinnék.
2020. okt. 23. 12:15
 3/9 anonim ***** válasza:
78%

Én edzeni járok, tömegelek, ezért sokat eszek, napi 5 étkezésem van, amiket előző este műanyag dobozokba porciózok ki. Persze, simán elvinném ilyen helyre is a kaját, ha tudom, hogy ott nincs a céljaimnak megfelelő minőségű vagy mennyiségű étel (vagy ha van, akkor nem akarom kienni az egész hűtőjét).

+ Ezt így megmondom értelmesen, hogy miért viszek kaját hozzá, hogy értse nem azért, mert azt hiszem ő nem adna, vagy ilyesmi.

27/F

2020. okt. 23. 12:16
 4/9 anonim ***** válasza:
33%
Nem ciki, inkább fura, hogy valaki ennyire kényszeres. A hagyományos kaja egyáltalán nem egészségtelen, ha diétázol, akkor elég ha kevesebbet eszel belőle.
2020. okt. 23. 12:17
 5/9 A kérdező kommentje:

#4 valasztottam egy életmódot ehez tartom magam.

Amúgy mindennap megyek a párom hoz, de mostantól több időt leszek nála egy nap, és ha megéhezem nem akarok mindig olyan kajat enni amiről lemondtam már. Amikor csak heti 1x voltam nála több időt, akkor ettem az ő kajájábol de mindig nem akarok olyat enni

2020. okt. 23. 12:21
 6/9 anonim ***** válasza:
86%
Nem ciki, vagy vinnek, vagy siman csak alapanyagokat vennek utkozben hozza es ott megcsinalnam. Valoszinuleg en az utobbit tennem, de ha nem akarsz nala fozocskezni, akkor vidd el, nincs benne semmi.
2020. okt. 23. 12:28
 7/9 anonim ***** válasza:
88%
Nem ciki, de logikálan. Ha minden nap ott vagy, akkor tényleg nem egyszerűbb ott megfőzni?
2020. okt. 23. 13:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben vinnek.
2020. okt. 23. 15:22
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem ciki, én is hasonlóan vagyok. Igyekszem egy egeszséges életmódot fenntartani és igen ez azzal jár hogy napi 4x eszem kisebb adagokat, egészségeset.

És rengetegszer volt ha elmentem egy barátnőmmel kávézni meg sétálni és tudtam hogy hosszúra nyúlik akkor is vittem kaját dobozban, ha elmentünk kicsit iszogatni kocsmázni barátokkal de nekem még volt vissza egy étkezésem oda is vittem a dobozolt kaját és ott ettem meg, volt hogy még amikor buliba mentünk is vittem mert tudtam hogy lesz még hatra egy kajálás de nem akarom valami gyorskajával megoldani (amit ejszaka akár lehet) oda is vittem.

Néha furán neznek rám az emberek, de nem érdekel, a barátaimnak is elmondtam hogy ezért és ezért van. Megszokták.

Nekem ez már nem fura, megszoktam, természetes, kéyz.

2020. okt. 23. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!