Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes fiúk, milyen érzés, hogy minden szép lány titeket akar magának megszerezni? Milyen érzés az, hogy bármelyik szép lányt megkaphatjátok magatoknak és sosem szenvedtek a magánytól vagy a szexhiánytól?
Nem csak a helyességtől függ. Engem is elég sok lány helyesnek, páran már nyomultak, mégsem volt még komoly kapcsolatom. Általában a nálam jóval fiatalabbaknak jövök be, vagy a korombeli csúnyáknak, mert olyan a kisugárzásom. A szép lányok is mondják, hogy helyes vagyok, de nem akarnak maguknak, mert nem az a típusú srác vagyok. Nem vagyok rosszfiú, nem akarok össze-vissza kúrni stb. Sajnos a korombeli lányoknak ez jön be, én meg csak egy olyan barátnőt akarok, aki értelmes, szeret, tetsszen nekem, és szerelmes lehetek belé...
És látod nekem is úgy jött ki a lépés, hogy nem találkoztam még olyan csajjal, aki ilyen lett volna. Szóval nem csak ezen múlik. 16f
"helyes fiúk egyben bunkók is"
nem is igaz
egyszer láttam egyet, aki nem volt az
Nincs benne különleges érzés.
Csak nézegetnek és nevetnek velem eggyűt vagy 13-an meg még két barátommal.És folyton kérdezgetik "van barátnőd?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!