Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, randiznátok olyan férfivel, aki kevesebbet keres nálatok?
Az ismerőseim, barátaim elég kis részéről tudom, hogy kb. mennyit keres, szóval, ha a randipartnert nemigen ismerem korábbról, eleve honnan tudnám? De nem, nem befolyásol. Munkakerülő, másokon élősködő ne legyen, azt már egy randizási időszakban sem tudnám elfogadni, nem szimpi mentalitás.
4-es: Egy randiból nem lesz automatikusan komoly párkapcsolat, közös jövő. Amíg meg ez esetleg összejön, simán találhat jobban fizető melót, de akár te is.
Van párom ugyan és többet keres, de kinn élünk/dolgozunk. 4 hónapja élek kinn de 5 éve kinn dolgozom...szóval így nehéz volt olyat találni itt magyarban aki többet keres.
Igazából jöjjön ki a pénzéből.
Simán, szeretem ha én vagyok az a fél, aki többet keres :D
22N
Simán, nem ez számít.
Az számít, hogy legyen pénzügyileg tudatos. Ehhez nem sok vagy kevés fizetés kell, hanem ész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!