Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok olyan pasival aki Divízió 88-at és Landsert hallgat?
Aki nem ismerné:
A Divizió 88 egy neonáci zenekar, konkrétan törvénybe ütközik a működésük ezért csak garázsfelvételeik még illegális koncertjeik vannak Olyasmiről énekelnek, hogy a cigánoykat meg a zsidókat össze kell gyűjteni és elégetni őket, vagy a cigánysoron népírtást rendezni, ilyesmi...
A másikat nem ismerem, de igazából a D88 már épp elég a válasz megadásához:
NEM.
És itt egy korábbi válaszban felmerült, hogy valaki viccből hallgasson ilyesmit. öhm... te szoktál viccből olyat hallgatni, amit nem szeretsz? És nevetsz a vicceden, vagy mi?:D
6
Azért ennyire korlátoltnak sem kell lenni.
Olyan volt, hogy bátyámmal mondjuk betettünk 1-2 ilyet és szarráröhögtük magunkat rajtuk.
7, hát... aha...
Mondjuk ez nem fedi le az "ezt hallgat" kifejezést, ami azért azt feltételezi, hogy nem egyszeri alkalomról van szó. Mert nyilván, tekitnve, hogy ismerem őket, egyszer én is meghallgattam őket:D máskülönben nem ismerném. De ez nem jelenti azt, hogy hallgatnám őket.
Volt rá többször is példa az elmúlt 15 évben, néha-néha visszatérünk hozzájuk, de több hasonló h.ülyeséget csinálunk.
Amúgy mindenféle ideológiai dolgot félretéve sem értem, mégis hogyan tudná ezeket bárki komolyan hallgatni, lejátszási listába beletenni, mivel zeneileg is olyan szinten hulladék, hogy ha akár egy hangot meghallok már belőle, elkap a röhögőgörcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!