Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire válaszolnál őszintén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire válaszolnál őszintén erre a kérdésre egy randin?

Figyelt kérdés

Ha a randipartnered azt kérdezné, mennyire vagy kiégve egy 1-10es skálán?

Mit válaszolnál?

(azt tapasztalom 25 fölött, hogy ez egy kardinális kérés, mert nem az a rendkívüli ha valaki ki van égve -mert tapasztalatom szerint szinte minden második ember ezzel küzd mindenféle okok miatt- hanem hogy ki mennyire.)

2023. ápr. 26. 16:28
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
41%

Tőlem ilyen nyíltan nem kèrdezte meg a párom anno 2 ève, de tett fel már ismerkedès közben olyan kèrdèseket amikből tudott következtetni. Majd egy pár nap múlva kaptam magamról egy kisebb elemzèst, ami totálisan leírt engem, ès azokat a belső dolgaimat amikről nem is beszèltem.

Nem zavart, mert mindezt aranyosan tette, ès amikor elmondta mit lát bennem akkor azt is hozzátette ha szeretnèm akkor segít ezeket a gátlásokat, fèlelmeket, kiègèseket helyrehozni, mert komolyan gondolja velem, ès azt szeretnè hogy èn is boldog legyek.

2023. ápr. 26. 17:39
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Udvarias kitérő pozitív választ adnék, mert még nem jött el az ideje ennek a témaának.
2023. ápr. 26. 17:55
 13/29 anonim ***** válasza:
Aki kiég az nem talál semmi jót az életében, depresszióhoz is vezethet.
2023. ápr. 26. 18:08
 14/29 anonim ***** válasza:
De ez mit jelent? Szomorúságot?
2023. ápr. 26. 18:16
 15/29 anonim ***** válasza:

„A depressziót általában olyan pszichológiai állapotnak tartják, amit a folyamatos szomorúság és szorongás jellemez, míg a kiégést egyfajta pszichés és mentális fáradságnak gondolták. Ugyanakkor a depresszió két jellemző tünete, a reménytelenség és a tehetetlenség érzése a kiégettek körében is nagyon gyakori.”

Depresszió:

„Reménytelenség lelkiállapota, amelyet boldogtalanság, levertség, nagyfokú lehangoltság, búskomorság jellemez, és amit sokszor enyhít a környezetváltozás, az új munkahely vagy új tevékenység, illetve elfoglaltság (új célok kijelölése vagy régiek felélesztése).”

2023. ápr. 26. 18:21
 16/29 anonim ***** válasza:
De a kiégés mi? Mert én azt hittem, ez a munkához köthető csak.
2023. ápr. 26. 18:24
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz általában, de ahhoz is, hogy nem tudsz senkibe beleszeretni, mert csalódtál.
2023. ápr. 26. 18:26
 18/29 anonim ***** válasza:
51%
Hát akkor meg válaszolnék, hogy nem akarok olyannal beszélgetni, aki ilyen butaságokat hisz/mond/kérdez.
2023. ápr. 26. 18:32
 19/29 A kérdező kommentje:
Szerintem ott kezdődik az őszinteség ha ezeket a dolgokat kiadjuk a másiknak, de elfogadom ha vannak olyan emberek akik elutasítják a felvetést is.
2023. ápr. 26. 18:43
 20/29 anonim ***** válasza:
Megmindanam, hogy 7.
2023. ápr. 26. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!