Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire válaszolnál őszintén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire válaszolnál őszintén erre a kérdésre egy randin?

Figyelt kérdés

Ha a randipartnered azt kérdezné, mennyire vagy kiégve egy 1-10es skálán?

Mit válaszolnál?

(azt tapasztalom 25 fölött, hogy ez egy kardinális kérés, mert nem az a rendkívüli ha valaki ki van égve -mert tapasztalatom szerint szinte minden második ember ezzel küzd mindenféle okok miatt- hanem hogy ki mennyire.)

2023. ápr. 26. 16:28
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
88%
Mármint munkában? Vagy a párkeresésben?
2023. ápr. 26. 16:29
 2/29 A kérdező kommentje:
Unblock, de ha valaki külön részekre szedi az még jobb.
2023. ápr. 26. 16:33
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Hááát...kicsit negatív hangzású kérdés és sokat elárul arról aki kérdezi. Azt feltételezném (lehet tévesen), hogy ez süt rólam:D ami nem épp bók. Na meg szerintem nincs egy általánosan elfogadott pont, hogy na ekkor vagy kiégve. De amúgy semennyire:D
2023. ápr. 26. 16:35
 4/29 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig őszintén válaszolok, de elég speciális vagyok😄

(Egyébként az nem unblock hanem en bloc)

2023. ápr. 26. 16:43
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Miért fontos neked ez a kérdés ismerkedés során?
2023. ápr. 26. 16:44
 6/29 anonim ***** válasza:
91%
Az unblockon felnevettem, tök vicces, hogy így is működik. 😆 Amúgy nem válaszolnék rá, vagyis ha ki lennék égve, akkor hazudnék. Ezzel az infóval könnyen vissza lehet élni, ennyire ne akarjon senki sem belém mászni az első randin.
2023. ápr. 26. 17:06
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha bármivel kapcsolatban felmerülne az 1-10-es skála, vagy az azon való osztályozás a randipartnerem részéről, számomra ott véget is érne az ismerkedés. Aki szellemileg ezen a szinten lébecol, abból én inkább nem kérek.
2023. ápr. 26. 17:08
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Hülyének leszek nézve, de visszakérdeznék, hogy ez mit jelent.
2023. ápr. 26. 17:33
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyesmire nem kell válaszolni, sőt még csak meg sem kérdezni. Csak látod, hogy a kieges miatt depressziós, vagy sem. Azt is látod, hogy valójában nincs lélekben ott a randin, mert mittudomén az exet akarja elfelejteni.
2023. ápr. 26. 17:35
 10/29 anonim ***** válasza:
83%
Kieges nem depresszio. Szerintem semmi koze hozza a randipartneremnek.
2023. ápr. 26. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!