Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Élőben hogyan lehetne manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élőben hogyan lehetne manapság úgy ismerkedni, hogy a lány semmiképpen ne vegye zaklatásnak az ismerkedési szándékot?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 26. 07:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%

Ranezel es ramosolxogsz. Ha visszamosolyog,akkor esely van.

Kerdezel vmi semlegeset. Ha kedvesen vslaszol,akkor tegyel fel kerdest egy kesobbi osszefutara vonagkozoan.

2023. ápr. 26. 07:55
 2/13 anonim ***** válasza:
85%
Ha egyszer jelzed neki, az nem zaklatás. Amikor jelzed neki, ahogy te írod, az ismerkedési szándékot, és ő nem kér belőled, az ő feladata a visszautasítás, nem a tiéd. Ha nem utasít vissza, te pedig továbbra is érdeklődsz, az nem zaklatás. Ha visszautasít, akkor pedig úgyse teszel további kezdeményező lépéseket, ugye?
2023. ápr. 26. 08:02
 3/13 anonim ***** válasza:
81%

Azt tisztázzuk, hogy a "jelzés" az nem az, hogy odamész, hogy gyere velem kávézni.

Előbb szemeztek kicsit, mosolyogsz, visszamosolyog. Ha kicsit igazgatja a haját, keresi a szemkontaktust, felsőtesttel picit jobban feléd fordul, stb, akkor az azt jelenti, hogy bejössz neki. Oda lehet menni, hogy szia, és itt jön valami semleges téma. Attól függően, hogy hol találkoztatok. Merre van az xy utca, elment-e már az xy busz, nem látta-e xy kollégát, tud-e ebben-abvan segíteni, stb. Innentől lehet kialakítani egy rövid beszélgetést, bemutatkozást, a végén megmondani, hogy nagyon szimpatikus és szívesen innal vele valamikor egy kávét vagy teát. Telefonszám csere.

Az ultragáz, mikor a csajon látszik, hogy nem is érdekled, te meg odamész és letámadod, hogy adja meg a telefonszámát.

2023. ápr. 26. 08:09
 4/13 anonim ***** válasza:
3-as profi. Hallgass ra!!
2023. ápr. 26. 08:52
 5/13 anonim ***** válasza:
Hát ha normálisan, udvariasan kommunikálsz valakivel, az nem zaklatás. Ha látod, hogy nem vevő rád, nem mosolyog, rövid, tőmondatokban válaszol, akkor hagyd békén, másképp meg a csaj úgyis kijelöli a határokat.
2023. ápr. 26. 09:11
 6/13 anonim ***** válasza:
72%

Az élőben ismerkedés nem azt jelenti, hogy az utcán kell leszólítani.

#3 A férfiak többsége szűzen halna meg, ha mindig csak a jelekre várna és aztán kezdeményezne.

2023. ápr. 26. 09:14
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
A normális nők nem veszik zaklatásnak a nem kivánt közeledést, szimplán kedvesen nemet nondanak. Amelyik megsértődik, kiveri a hisztit, áldozatot csinál magából, téged meg megszégyenít, az egy hülyegyerek szintjén van, azonnal elárul róla mindent a viselkedése, ilyennel meg hát nyilván nem szeretnél semmit, ugyhogy szépen távozni kell a helyszínről.
2023. ápr. 26. 09:45
 8/13 anonim ***** válasza:
Kb pont úgy mint nem manapság. Ismerkedsz, leszólítod, szóba elegyedtek, ha megvan a szimpátia mindkét oldalról megkérdezed lenne-e kedve valamikor még találkozni? Ennyi kb.
2023. ápr. 26. 09:46
 9/13 anonim ***** válasza:
74%
Az utcán leszólítást biztos hanyagolnám, senki nem akar random pasikkal foglalkozni, miközben megy a dolgára.
2023. ápr. 26. 10:44
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Bár sokan mondják, hogy utcán nem lehet nőkkel ismerkedni, ezt személyes tapasztalatból cáfolom. Persze nem egy esős, hétfő reggelen kell megpróbálni, amikor mindenki álmosan, komoran megy dolgozni. Vannak tálcán kínálkozó alkalmak. Amikor láttam, hogy egy szimpatikus nő próbál eligazodni egy busz-menetrenden, megesett, hogy segítettem neki kitalálni, mikor jön a busz, jár-e még, vagy nincs-e olyan, amivel könnyebben célba ér. Ennek kapcsán már elkezdtünk beszélgetni. Volt, hogy nyáron jött szembe egy csaj, és olyan csodálattal mértem végig az alakját, hogy amikor elmentem mellette, tudtam, hogy kíváncsi, megfordulok-e utána, ő is megfordult, és elröhögte magát, persze én is. Mondtam, hogy "Bocs, nem tudtam megállni..." és így szóba elegyedtünk. Vonaton többször is megismerkedtem nőkkel. Finom szemezés, megkérdeztem, nem zavarja-e, ha eszem egy szendvicset, mert nagyon éhes vagyok. Felmerült, mit olvas, elkezdtünk arról beszélni, stb... Az egész világ egy nagy társkereső, csak ki kell nyitni a szemünket.
2023. ápr. 26. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!