Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ha ilyen lenne a lány arca...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ilyen lenne a lány arca akkor semmiképpen nem jönnétek vele össze még ha a személyisége tökéletes is?

Figyelt kérdés
[link]
2021. okt. 21. 16:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem.
2021. okt. 21. 16:46
 2/15 anonim ***** válasza:
97%
De, összejönnék vele.
2021. okt. 21. 16:46
 3/15 A kérdező kommentje:
Akik rám írtak prívátban..igen sajnos ilyen az arcom.
2021. okt. 21. 16:50
 4/15 October15 ***** válasza:
25%

Már arra gondoslz, hogy anyajegyek meg minden ami kell vagy arra hogy egy kacsacsórű emlős van a képen ember helyett? :D

Utóbbi kizáró ok, előbbi eeeeeeeeeeeeeeh mennyire vagy cinikus és akarsz történész lenni, együtt éhenhalni havi 2x221000 ft-ból de közben qrvára örülni magadnak mert "te már jó előre megmondtad"? :D

2021. okt. 21. 17:05
 5/15 anonim ***** válasza:
88%

Ugyanmár, nem marad örök életre ilyen senki arca sem. Én hajlamos vagyok rá, ha törődök vele akkor nem jön ki, max. 1-2. Olyan is van mikor nem látod az arcon, de van.

Akkor lenne probléma belőle ha nagyon súlyosan érinti az egész arcát. Akkor is lehet kezelni, ennyire még én se vagyok válogatós.

2021. okt. 21. 17:07
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem oszt nem szoroz, nem mindenki ennyire felszínes. Nincs veled semmi baj, plane h teszel ellene gondolom. Szóval fel a fejjel, gyönyörű vagy :)
2021. okt. 21. 18:06
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó arcápolási rutin, rendszeres kozmetikus, túlélni a kamaszkort es egészségesen enni. :)
2021. okt. 21. 18:20
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

A tini- de még sok huszonéves lánynak is ilyen az arca, mikor levakarja magáról a kilónyi alapozót meg primer meg highlighter meg púder meg pirosító meg franc tudja, mi. Csak mondom.

Egyáltalán nem kirívó ez az állapot, azt hittem, minimum egy súlyos aknéval vagy valami extrém bőrbetegséggel állsz elő.

2021. okt. 21. 18:33
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt ez nem fog így maradni, másrészt én kifejezetten kedvelem, ha egy lány (ahogy a fotón is) megmutatja, hogy bizony ő sem tökéletes. Én simán összejönnék egy ilyen lánnyal (ha a személyisége is tetszik).:D
2021. okt. 21. 18:42
 10/15 anonim ***** válasza:
83%
Összejönnék vele. A kiszemeltem is pattanásos :D.
2021. okt. 21. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!