Miért úgy csinálják a befőttesüvegek 90%-át, hogy ha egyedül van 1 lány, semmiképpen se tudja kinyitni, mert olyan szinten rá van tekerve a teteje? -. -" :@
Figyelt kérdés
2010. márc. 30. 12:03
1/10 anonim válasza:
A befőttesüvegekbe forrón teszik bele az anyagot ezért lehűléskor vákuum lesz azért nehéz lecsavarni a tetejét.
2/10 anonim válasza:
Azért hogy megnehezítsék az életünket.. de van pár tipp, amivel többé-kevésbé könnyebb, ha szeretnéd, leírom:)
3/10 anonim válasza:
gyerekzár, aki nem tudja kinyitni az nem véletlen..KISLÁNY
4/10 anonim válasza:
Az oldalát késsel vagy villavéggel fel kell feszíteni kicsit, h megszűnjön a vákuum, úgy könnyű kinyitni.
5/10 anonim válasza:
2. válaszoló, légyszi nekem mondd el a trükköket! köszi:)
6/10 anonim válasza:
A késes voltam, ezen kívül még pl. ha lefelé nyomod a tetejét úgy is könnyebb, vagy törölközővel fogd meg és úgy nem csúszik meg a kezed.
Én mindig a hegyesebb végű villanyéllel szoktam felfeszíteni a tető oldalát hogy szisszenjen, látszik is, h a vákuum miatt horpadt teteje feljebb megy.
7/10 anonim válasza:
Ja és én is lány voltam, 24 és ki tudom nyitni az üvegeket.
8/10 anonim válasza:
Én ki tudom nyitni. :)
Pedig higgyétek el, pici vagyok, és törékeny.
17/L
9/10 anonim válasza:
ezt a kérdést úgy tetted fel, mintha direkt csinálnák így...
szerinted megőrizné a szavatosságát, ha nem lenne vákuumos?
egyébként meg mindenki tudja hogy ha kés nyelével megütögeted a tető oldalát körbe, akkor könnyen nyílik.
10/10 anonim válasza:
Üsd hozzá a tetejét a falhoz, így ki tudod nyitni. Én így szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!