Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ennyi hülye nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi hülye nő?

Figyelt kérdés
A napokban találkoztam egy nálam 21 éves lánnyal, én 32 vagyok. Előtte napokig beszéltünk, várta a találkozót, és hogy megöleljem, sőt, ő hozta előbbre a randit pár nappal. Aztán mikor találkoztunk, és megfogtam a kezét többször is a helyen, ahová beültünk (az egyik legdrágább helyet sikerült kiválasztania), láthatóan mindenféle pótcselekvést kitalált, hogy szabadulhasson alóla. Másfél óra után pedig felhívatta magát a barátnőjével, és 2 korty sörrel ott hagyott, hogy neki mennie kell. Nagyon kínos volt kb. 50 ember előtt így leégni, úgy húztam el onnan, ahogy csak lehet.
2023. ápr. 25. 21:07
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
70%

21 évesen EGYÁLTALÁN(!) nem kisgyerek - csak még úgy gondolja, hogy ráér a komolyabb kapcsolatokra.

32 évesen idősnek számítasz egy kicsikét az ilyen korúak számára. Nem lenne könnyű az érdekeitek egyeztetése. Eltérő életritmus vagy bioritmus is lehet az oka az ellenszenvnek.

Sokat számít igenis a testbeszédetek harmonizálási képessége! (Esetleg a szakmátok/jövőbeli terveitek nem egyeznek...)

Mennyit beszéltetek? Volt idő rendesen beszélgetni, pl. családi háttérről? Ha zavarban volt, talán viszonylagos fiatalságának, bizonytalanságának tudható be.

2023. ápr. 25. 21:55
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Hát te aztán marha érett férfi vagy...eleve 10 év van köztetek,több is.

Mi a frászért simogatod első találkozáskor?

Első randi szerintem csak szimpla beszélgetés,nem taperolás.

A csajnak nem jöttél be,pont hogy normálisan viselkedett,hogy a barátnőjével kimentette magát,nem vágta oda,hogy lófa*zt se akar tőled...

De nagyon érdekes.

Ennyivel fiatalabb nő,na ha nem fekszik alád buta,gyerekes rib*nc,bezzeg ha kötélnek állt volna,már egyből okos,bevállalós,fiatal kishölgy lenne.

No komment a részedről..

2023. ápr. 25. 22:12
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, ha ennyire hiányod van, bárki jó. Nem a lány tetszik, hanem hogy tudsz valakit tapizni. Ez nem szeretet, hanem kanosság.
2023. ápr. 25. 22:37
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, súlyos problémáid vannak, kezeltesd magad.
2023. ápr. 26. 05:54
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom...itt nem a nővel van a baj...bakker, simogatod, meg nyilván rázúdítottad minden nyomoradat egyből, persze, hogy elmenekült! Az meg bónuszban durván gáz, hogy 32 éves létedre 21 éves lánykával ismerekdsz abból a célból, hogy ő majd azonnal pótolja azt, amit neked eddig nem sikerült elérned az életedben, meg rögtön semmi befektetés a kapcsolatba, ismerkedés, neked nulláról kapcsolat kell?! Hallod, ezt egy éppen csak felnőtt embertől sose fogod megkapni, aki még azt se tudja, mit akar az élettől, és legfeljebb naiv és befolyásolható. Ha így rányomulsz egyből, mielőtt még kiakalkulhatna valami érdemi kötelék, azzal inkább azt abenyomást kelted, hogy mindegy ki, csak adba be a derekát.
2023. ápr. 26. 06:01
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora egy örök luzer vagy baszod 😂😂😂😂 Amúgy csak ne fogdossál senkit, max ha ő is akarja. Gyökér. 28/N
2023. ápr. 26. 06:06
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Mégse tetszettél neki, ennyi.

Az is baj lett volna ha feláll és szó nélkül elmegy.

2023. ápr. 26. 06:13
 28/31 anonim ***** válasza:
25%

Azért nagyobb korkülönbséggel is szoktak működni kapcsolatok - de inkább nem árt, ha LEGALÁBB(!) huszonöt éves ebben az esetben min. a hölgy.

Legyen mondjuk 7 évvel fiatalabb - az talán elfogadható még. Felfelé? Talán legyen harmincöt éves. Max. 3 évvel idősebb.

Szerintem határozd meg így a társkeresést. (Ha nem bírod a kioktató hangnemet, akkor gyere át privátba - adok JOBB(!) tanácsokat.)

Nem ígérem a hosszabb távú levelezést mindenáron (főleg hétköznapi elfoglaltságaim miatt.) Személyes találkozást pedig egyáltalán nem.

Telefonszámcserét pedig VÉGKÉPP(!) felejtsen el innen mindenki. (Mármint ellenkező neműekre gondolok.)

BarátNŐ(!) jelölteket szívesen fogadnék. Már 35 éves kortól is. És innentől felfelé akár a 65 évesek korcsoportjáig bezárólag.

hölgy válaszoló

2023. ápr. 26. 07:16
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
21 évesen én is menekülnék egy ilyen fazontól..
2023. ápr. 26. 08:57
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Ó, hát ez ugyanígy megtörtént velem is. Elhívott egy fiú randizni, nagyon jóképű volt, okos volt, kedves volt, vicces volt, de egyszerűen nem érezte, hogy hol van az elég. Ő is megfogta a kezemet én meg kelletlenül elvettem. A randi végén megcsókolt, de azt is annnnyira soknak éreztem. Adtam neki még esélyt, de az összes találkozónkon ezt éreztem: sok, nyomul, nem akarom, menni akarok innen. Le is zártam vele.

Utána találkoztam egy olyan sráccal, aki tökéletesen tudta, hogy meddig lehet elmenni, és láss csodát egy hét után olyan szerelmes lettem mint a fene. :D

Szóval nem a nők a hülyék, hanem te nem érted, hogy mit kell csinálni. Ami 32 évesen elég fura, de itt az idő, hogy megtanuld. Nem kell nyomulni. Hagyni kell, hogy a másik is akarjon téged.

2023. ápr. 26. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!