Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyéjszakás kalandokat miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyéjszakás kalandokat miért csinálsz? Miért csak egyéjszakára kell?

Figyelt kérdés

2021. okt. 5. 23:14
 1/10 anonim ***** válasza:
51%

Nekem ilyenből több kapcsolatom is lett.Diszkókban sokszor táncoltunk úgy a barátnőimmel, hogy a pasik felfigyeljenek.Ha meghívtak koktélra, már oldódott a hangulat.

Mostani párom is diszkóból van, 10 évvel idősebb, szeretem benne hogy izmos, férfias, sokszor megyünk együtt edzeni meg szoliba is.

28L

2021. okt. 5. 23:19
 2/10 anonim ***** válasza:
52%
2021. okt. 5. 23:20
 3/10 anonim ***** válasza:
66%
Mert hülye vagyok.
2021. okt. 5. 23:26
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
Miért csak 1-re? Változó. Van, hogy csak annyit ér. De van, hogy csak én érek neki annyit. Pl.: Egy dögös, sikeres ügyvédcsaj jó egy dugásra, és én is jó vagyok neki. De járni vele, na arra nem telik nekem.
2021. okt. 5. 23:33
 5/10 anonim ***** válasza:
93%

Őszintén?

Mert azon az éjszakán kųrva magányos vagyok és nem akarok egyedül hazamenni.

2021. okt. 6. 00:13
 6/10 anonim ***** válasza:
56%

Mindenki lepontozva?

Te kérdező, akkor mi a helyes válasz, amit hallani akarsz, te csövesbánat?

2021. okt. 6. 00:17
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem pontoztam senkit sem, tényleg érdekelnek, köszönöm kedvességed
2021. okt. 6. 01:09
 8/10 anonim ***** válasza:
79%

Nyitott vagyok többre is, de többen sosem bíztam. Nem akarok csalódni, élvezem, amíg tart és nem ragaszkodom, amíg nincs rá komoly okom. Főleg a másik félen múlt ez, még ha nem is lett kimondva kifejezetten.

Ha utána nem keresett, én nem mentem utána, ennyi volt akkor.

Mindig utólag derül ki igazán, hogy lesz-e folytatás a szex után. Randizhatsz bármennyit vele, beszélgethetsz bármennyit vele, a kapcsolat bizonyossága csak akkor derül ki, ha már túlvagytok ezen a körön általában. Akkor meg érdemes úgy hozzáállni, hogy ne az legyél akit átcsesztek hanem az, akinek tulajdonképpen így is jó.

2021. okt. 6. 02:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Én régen azért csináltam, mert képtelen voltam elköteleződni bárki mellett, de a szexet élveztem :D Persze ezt úgy, hogy nem hülyítettem be senkit, hogy többről lenne szó.
2021. okt. 6. 09:49
 10/10 anonim ***** válasza:

Egyszer volt ilyen.

Fiatalabb volt az illető jóval, ami nem lenne gond, ha férfi lennék. Így viszont nem láttam értelmét belebonyolódni. Nem akartam beleszeretni. Meg a szex is jó szar volt vele.:D

Második alkalommal valaki mással szintén majdnem csak egy éjszaka lett, de kikönyörgött még néhány próbálkozást. Attól nem féltem, hogy beleszeretek, annyira nem vonzott, de a szex is pocsék volt vele.

Valószínű azért alakul így, mert nem vagyok alkalmas csak szexkapcsolatra. Szeretnék, de valami mindig zavar benne, így az első alkalom után menekülhetnékem lesz. Sose úgy mentem neki, hogy na ez egyéjszakás lesz, csak aztán nem volt kedvem folytatni.

De nem sok ilyen van, mert bulizós nem voltam soha, nehezen ismerkedek, meg el is ment a kedvem a szexkapcsolattól is. Szerelem nincs a láthatáron, úgyhogy nem szexelek inkább.

2021. okt. 6. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!