Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ennyi hülye nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi hülye nő?

Figyelt kérdés
A napokban találkoztam egy nálam 21 éves lánnyal, én 32 vagyok. Előtte napokig beszéltünk, várta a találkozót, és hogy megöleljem, sőt, ő hozta előbbre a randit pár nappal. Aztán mikor találkoztunk, és megfogtam a kezét többször is a helyen, ahová beültünk (az egyik legdrágább helyet sikerült kiválasztania), láthatóan mindenféle pótcselekvést kitalált, hogy szabadulhasson alóla. Másfél óra után pedig felhívatta magát a barátnőjével, és 2 korty sörrel ott hagyott, hogy neki mennie kell. Nagyon kínos volt kb. 50 ember előtt így leégni, úgy húztam el onnan, ahogy csak lehet.
2023. ápr. 25. 21:07
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:
*egy 21 éves lánnyal
2023. ápr. 25. 21:08
 2/31 anonim ***** válasza:
98%
Itt nem a nő volt a hülye hanem te voltál gáz.
2023. ápr. 25. 21:16
 3/31 anonim ***** válasza:
100%

Valószinűleg élőben nem voltál annyira szimpatikus neki..

Annyira egyértelmű ez.

Ettől még nem lesz hülye valaki.

2023. ápr. 25. 21:16
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem kene kamuzni a neten arrol, hogy milyen vagy, akkor nem erne csalodas a masikat.
2023. ápr. 25. 21:17
 5/31 anonim ***** válasza:
94%

1. Egy 21 éves lánytól milyen komolyságot vársz?

2. Minek fogdosod a kezét, mikor 5 perce ismered?

3. Nem tetszettél neki.

2023. ápr. 25. 21:19
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

"ennyi hülye nő".

Mennyi?? Találkoztál EGY darab ilyen nővel, miért kell áltanosítani?

Amúgy lehet úgy viselkedtél/olyat mondtál, ami nem volt neki szimpatikus. Esetleg totál másképp nézel ki, mint a képen, amit látott rólad. (gondolom volt képcsere). Valami oka csak volt.

2023. ápr. 25. 21:20
 7/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem személy szerint nem férne bele, hogy akit pár perce ismerek, már a kezemet fogdossa.

Valószínűleg ez neki is kényelmetlen volt, és túl sok, ezért menekült el.

Miért lenne hülye,csak azért mert neki nem volt komfortos amit műveltél?

2023. ápr. 25. 21:21
 8/31 A kérdező kommentje:

5.

Azért fogdosom a kezét, mert kimondhatatlanul szeretethiányom van. Jó lenne skippelni ezt az egész ismerkedést, és végre belecsöppenni egy életre szóló házasságba...

2023. ápr. 25. 21:21
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
Hat az nem igy megy🤣
2023. ápr. 25. 21:22
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jó lenne, de a kapkodásból semmi jó nem fog kisülni.
2023. ápr. 25. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!