Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 22 éves vagyok és még soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 éves vagyok és még soha nem volt senkim. Ez egy darabig nem is zavart, de mostanra már kezdem azt érezni, hogy lemaradok több mindenről. Én nem csinálok valamit jól vagy miért nem jön semmise össze?

Figyelt kérdés

Suliban többször volt olyan, hogy egy fiú közeledett felém de sosem tudtam, hogyan kéne kezelni a helyzetet és emiatt sokszor ellöktem magam mellől az embereket. Viszont úgy gondolom, hogy azóta már változtam. Külsőre nem mondanám magam csúnyának, mert sokan mondták, hogy szép vagyok és a személyiségem se olyan vészes, mivel mindig megtudom nevettetni az embereket körülöttem. Engem most per pillanat nem érdekel senki, mert eddig akárki tetszett mindig rosszul sült el a dolog, de lehet ezt is csak saját magamnak köszönhetem. Az úton a férfiak mindig megbámulnak de nem tudom eldönteni, hogy ez most jót vagy rosszat jelent, akárhogy is, egyikük sem szól hozzám soha, csak néznek. Talán ennyire ijesztő lennék, hogy nem mer senki sem megszólítani vagy miért van ez?

22/L

2023. ápr. 25. 19:19
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Be fog telni a mailboxod....
2023. ápr. 25. 19:21
 2/5 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem a mi korosztályunkban nem sokan vannak akikcsak úgy le mernenek szólítani lányokat. Úgyhogy lanyként a legjobb eselyed akkor van ha vegyes közösségbe jársz, új embereket ismersz meg, beszélgetsz, nyitott vagy. Vagy ha te kezdeményezel, de gondolom azt nem akarsz.

Amúgy ennyiből ne várd hogy valaki megmondja mit csinálsz rosszul, vagy hogy rosszul csinálsz-e egyáltalán valamit, mert látatlanban nem tudjuk. Ha megismernélek akkor tudnam megmondani miért kellesz/nem kellesz.

2023. ápr. 25. 19:28
 3/5 anonim ***** válasza:
18%

2.-ra. "Szerintem a mi korosztályunkban nem sokan vannak akikcsak úgy le mernenek szólítani lányokat."

Ez szerencsére igaz, sok a csicska, fosós mai srác.

Ezért kell érett férfiak felé orientálódnotok!

2023. ápr. 25. 19:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha néznek, az kezdeményezés.

Úgy kell visszanézni, hogy lássák, érdeklődöl te is.

Ettől még idegen az utcán nem jön oda, de ez az első lépés, amit meg tudsz tenni, kimutatni, hogy érdeklődsz, társat keresel és ez akár ő is lehetne.

Ha valaki régebben tetszett, pláne olyan, aki kezdeményezett nálad, azt felkeresheted.

2023. ápr. 25. 21:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék, mennyi üzenetet kapott innen XD
júl. 8. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!