Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnik el a férfi többször is napokra vagy akár hetekre ismerkedés alatt? Még nem találkoztunk,mindig közbejött valami. És nem is írja magától hogy miért tűnt el, csak ha megkérdezem. Pedig nem egy 20 éves,43 éves.
Figyelt kérdés
Ezt írta legutóbb amikor rákérdeztem mi történt:Miért ne írnék neked...csak sok volt a gond,de most már minden oké.
Mikor írtam neki hogy azt hittem elfelejtett,azt írta engem nem lehet elfelejteni. Úgy szeretnék vele találkozni,olyan jó lenne. Mit lehetne tenni? 2 napja reggel írt utoljára...
2023. ápr. 24. 11:24
11/24 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Leírtak itt a válaszadók több indokot miért is tűnik el, de én szerintem teljesen lényegtelen miért teszi ezt. Te találkozni akarsz, fontos számodra és ő nem érzi ugyanazt. Ez alapján én tovább nem írnák vele, maximum elbucsuznek, bár igazság szerint nem érdemli meg.
12/24 anonim válasza:
Mással beszélsz mint akinek kiadja magát az illető. Nem az van a monitor mögött..
13/24 A kérdező kommentje:
12es: mire gondolsz pontosan? Van valakije?
2023. ápr. 24. 12:42
14/24 anonim válasza:
Láttad te egyáltalán ezt a pasit? Nem fényképen, hanem kamerában.
15/24 anonim válasza:
Foglalt a pasi es nem talalt olyan idot, amikor ugy tudna beszelni veled, hogy ne bukjon le. Olyan nincs, hogy ne ferne bele az emberek idejebe egy uzenet irasa, amikor az emberek kb a wcbe is magukkal viszik a telefonjukat. En nem elnem bele magamat es inkabb hagynam a francba a fickot.
16/24 A kérdező kommentje:
Láttam kamerában. Úgy tűnt hogy érdeklem,legalábbis olyanokat írt. Igen, lehetne egy perce visszaírni...
2023. ápr. 24. 13:15
17/24 anonim válasza:
Közösségi oldalakon mit látsz róla? Van facebookja stb?
18/24 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs közösségi oldala. Egyszer mondta hogy nem kell neki.
2023. ápr. 24. 14:10
19/24 anonim válasza:
Teljesen mindegy, mi van mögötte, ez a férfi komolytalan. Mióta tart már ez az ismerkedés, hónapok óta? Azóta nem akart még egyszer sem személyesen találkozni? SZerintem gyorsan lépj tovább, ne vesztegesd rá az időd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!