Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért tűnik el a férfi többszö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnik el a férfi többször is napokra vagy akár hetekre ismerkedés alatt? Még nem találkoztunk,mindig közbejött valami. És nem is írja magától hogy miért tűnt el, csak ha megkérdezem. Pedig nem egy 20 éves,43 éves.

Figyelt kérdés

Ezt írta legutóbb amikor rákérdeztem mi történt:Miért ne írnék neked...csak sok volt a gond,de most már minden oké.

Mikor írtam neki hogy azt hittem elfelejtett,azt írta engem nem lehet elfelejteni. Úgy szeretnék vele találkozni,olyan jó lenne. Mit lehetne tenni? 2 napja reggel írt utoljára...

2023. ápr. 24. 11:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy embertípus, én többe is beleszaladtam egy ismerkedéssel töltött másfél év alatt. Hagyd a csudába.
2023. ápr. 24. 21:32
 22/24 A kérdező kommentje:

Írtam neki. Ezt írta:

Kereslek majd, csak apám kórházban van és alig érek rá.

Szerintetek tényleg keres? Vajon mikor?

2023. máj. 2. 12:15
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező ha van egy kis eszed hagyod ezt a férfit, ha keres-ha nem. Nem lehet komolyan venni.
2023. máj. 2. 12:20
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Mikor keres? Amikor neki úgy tartja kedve. Még ha ez az indok igaz is, egyébként miért ne kereshetne azért, mert az apja kórházban van? Nincs egy szabad fél órája? De ok, lehet, hogy ez most elviszi a figyelmét. De az előzményekben leírtad, hogy hetekre is eltűnik. Mindig ez lesz. Mindig lesz valami. Te meg szenvedsz, meg bizonytalankodsz. Én nem várnék egy ilyenre a helyedben.
2023. máj. 2. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!