Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért tűnik el a férfi többszö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnik el a férfi többször is napokra vagy akár hetekre ismerkedés alatt? Még nem találkoztunk,mindig közbejött valami. És nem is írja magától hogy miért tűnt el, csak ha megkérdezem. Pedig nem egy 20 éves,43 éves.

Figyelt kérdés

Ezt írta legutóbb amikor rákérdeztem mi történt:Miért ne írnék neked...csak sok volt a gond,de most már minden oké.

Mikor írtam neki hogy azt hittem elfelejtett,azt írta engem nem lehet elfelejteni. Úgy szeretnék vele találkozni,olyan jó lenne. Mit lehetne tenni? 2 napja reggel írt utoljára...

2023. ápr. 24. 11:24
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
19%

Azért, mert férfiak, és élik az életüket, és komoly veled a dolog.

Keress egy olyan srácot, akinek nincs sok dolga, és mindig rád ér, mert odáig van érted.

2023. ápr. 24. 11:27
 2/24 anonim ***** válasza:
95%
Azért mert nem az akinek mondja magát, van párja valoszinuleg
 3/24 anonim ***** válasza:
93%

Pontosabban:

És nem komoly veled a dolog.

4/24 anonim ***** válasza:
94%

Sok dolog lehet a háttérben, csak találgatni lehet.

Pl:

- házas vagy párkapcsolata van csak "elfelejtett" szólni róla,

- rajtad kívül ismerkedik mással is és rá fókuszál,

- téged csak h*lyít és akkor vesz elő amikor neki olyan kedve van (egófényezőnek, lelki szemetesnek kellesz)

- tényleg egy nagyon elfoglalt emberről van szó és nem ér rá

2023. ápr. 24. 11:32
 5/24 anonim ***** válasza:
93%

Csatlakozom az előttem szólókhoz.

Vagy van párja, vagy nem érdekled őt komolyabban.

Nincs az az életkörülmény amikor ha érdekel valaki nem tudsz rá szánni naponta pár percet az életedből..

Te se gondolod komolyan, épp ezért is tetted fel ezt a kérdést..

2023. ápr. 24. 11:34
 6/24 anonim ***** válasza:
92%
Felejtsd el. Komolytalan a pali. Valszeg nős is.
2023. ápr. 24. 11:45
 7/24 anonim ***** válasza:
90%
#4 össze foglalta, amikre én is tippelnék. Nekem ez a hozzá állás komolytalan. Ha találkozni nincs ideje, akkor a kapcsolatra sem lesz.
2023. ápr. 24. 11:49
 8/24 anonim ***** válasza:
92%
Kuka! Férfiként mondom.
2023. ápr. 24. 12:00
 9/24 anonim ***** válasza:
7%
Lehet az is, hogy elbizonytalanodik, csak ezt nem akarja elmondani, mert úgy van vele, hogy majd elmúlik. Nekem volt ilyen, hogy eleinte nem volt teljesen szimpatikus az illető, és fokozatosan tetszett meg egyre jobban. De az elején úgy voltam, hogy lehet hogy hagyni kéne inkább, és ritkábban kerestem. Aztán ez változott, és teljesen elmúlt. Szóval még ez is lehet.
2023. ápr. 24. 12:09
 10/24 anonim ***** válasza:
93%
Párja van, csak szórakozik, vagy közben ismerkedik másokkal, és csak azért bukkan fel újra, mert a másik nem jött be. Miért maradsz meg talonban neki?
2023. ápr. 24. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!