Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Incelek, a prostizás megoldott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek, a prostizás megoldotta a problémátok?

Figyelt kérdés

Minden incelkérdés alatt ugye ez a fő és leggyakoribb tanács.

Mennyire oldotta meg a problémát?

2023. ápr. 22. 16:39
 1/9 anonim ***** válasza:
38%
Miért érdekel ez téged?
2023. ápr. 22. 16:42
 2/9 anonim ***** válasza:
27%
Nem vagyok incel, de amikor hosszabb ideig nem szexeltem jó érzés volt az, hogy az ember ezzel kijön kicsit ezzel a beszorított helyzetből. És általában a prostival a szex nem egy akkora élmény általában, de maga az, hogy az ember aktív és cselekszik, azt ami az adott helyzetben elérhető az jó érzés. Mert adja azt, hogy tudod, hogy ha nagyon akarsz szexelni, akkor megtudod oldani és olyan amilyen. És akkor utána az is más amikor nem szexelsz, mert tudod, hogy ez kicsit a te választásod is, mert ha nagyon akarsz elmész és lepippant egy lány. Szóval máris nem az a tehetetlen érzés.
2023. ápr. 22. 16:49
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

A prosti is rankbassza az ajtot.... Marmint Magyarorszagon biztos, itt Azsiaban sztem nem, de undorito egy iparag, az tuti.

38F incel

2023. ápr. 23. 04:38
 4/9 A kérdező kommentje:

Én is próbáltam de nincs rosszabb élmény mint amikor unva, fintorogva elvégzi a munkáját.

Nagyon kiábrándító.

2023. ápr. 23. 07:43
 5/9 anonim ***** válasza:

Az semmit nem old meg, nem az a hibád hogy nem volt még nőben a farkad.

Hanem más, valami lelki, vagy csak lusta vagy megdolgozni egy nőért....

mittomén..... de attól hogy lefekszel valakivel ezek nem múlnak el.

2023. ápr. 23. 11:40
 6/9 A kérdező kommentje:

5

A lustaság lehet, hogy ott van mert nem is próbálkozok élőben. Én is online húzogatok jobbra meg balra (mint mindenki más) és nem jönnek a matchek.

2023. ápr. 23. 12:56
 7/9 A kérdező kommentje:

Egyébként ha belegondolok olyan túl sok nő nem adta alám a lovat ismerkedésben. Mert megfigyeléseim szerint azért a nő választ és küldi az egyértelmű jeleket a pasinak ha tetszik. Velem nem nagyon volt ilyen ezért nyilván nem is kezdeményeztem.

Ha még mindig vannak kételkedők, akkor elmondanám, hogy van az a külső amelyik már kizáró ok minden nőnél. Tehát annak ellenére, hogy edz és ápolt.

2023. ápr. 23. 13:44
 8/9 anonim ***** válasza:
#4 igen, nehéz találni egy megfelelőt. De akkor is ez egy más szituáció, hogy ha már voltál, hogy tudod, hogyha nagyon tényleg ez a bajod, hogy nincs valakiben a farkad, akkor erre képes vagy bármikor.
2023. ápr. 23. 16:38
 9/9 A kérdező kommentje:

8

Szerintem nekünk inceleknek nem ez hiányzik hanem az, hogy a nő ránk izguljon mint chadre és az ebből származó ego és önbizalom bomba.

2023. ápr. 23. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!