Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznál/járnál a volt pasid...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznál/járnál a volt pasid barátjával?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 20. 17:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Volt egyszer egy pasim 3 hétig, de ahogy jobban megismertem, tudtam nem vagyunk egymáshoz valok. A legjobb baratjaval viszont nagyon jol kijottem,nagyon hasonlóak voltunk, gondolkodasunk, vilaglatasunk nagyon egyezett. A barátommal, miután vege lett, talalkoztunk ezzel a legjobb barattal, de semmi nem lett belole. Ot mondjuk sajnalom, de a baratja miatt inkabb semmibe ment bele.
2023. ápr. 20. 18:58
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem mert kiderülne az meg nagyon tré lenne, amikor majd rólam cserelnének "eszméket"
2023. ápr. 20. 21:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Attól függ. Olyan közeli barátjával, akivel szoros a baratságuk, találkoztam is vele a kapcsolatunk alatt, olyannal nem. De ha csak valami random haver, akivel csak úgy elvannak,vagy esetleg utólag derül ki a haverságuk, azzal gond nélkül. Felnőtt emberek vagyunk, ne legyen már ebből dráma.
2023. ápr. 20. 21:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem, ciki lenne, ha megbeszelnek egymas kozott a tapasztalataikat.
2023. ápr. 20. 22:01
 15/15 Sunshinedoll ***** válasza:
Nekem volt olyan h randiztam egy sráccal, de végülis azzal nem lett semmi komoly, mert elköltözött. Rá olyan 4 évre összejöttem egy haverjával.
2023. ápr. 21. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!