Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Laposföldhívővel összejönni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Laposföldhívővel összejönni? (Legyen az férfi, vagy nő)

Figyelt kérdés

Tételezzük fel, hogy az illetővel minden más rendben lenne. Szép lenne, adna magára, tájékozott lenne (kivéve a Föld formáját illetően :D), kedves lenne, rendes család, jó baráti társaság, semmi káros szenvedély.. tegyük fel még el is fogadná a mi "nézetünket", hogy a Föld gömbölyű.. és ha csak rajta múlna, nem lennének ebből vitáink.. továbbá nem akarna szégyenbe hozni sem, hogy másnak mondja, ha mi szégyelljük mások előtt, hogy a kiszemelt laposföldhívő.

Én személyszerint akkor sem jönnék ilyennel össze, ha minden klappolna mellette, de ez én vagyok. Nekem túl sok lenne, ez már.

UI: Nem áll fenn ilyen helyzet nálam, sem ismerőseimnél, csupán kíváncsiságból érdekel, hogy ki hogy áll a témához.

#párkapcsolat #laposföldhívő
2023. ápr. 20. 04:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Hát ha valaki ebben hisz, akkor szerintem kizárt, hogy nincs ott semmi más probléma a fejben.
2023. ápr. 20. 05:37
 2/11 anonim ***** válasza:
63%
A lapsföld hívőnek nincsenek normális barátai, nem tájékozott. Itt bukik a tortenet.
2023. ápr. 20. 05:38
 3/11 anonim ***** válasza:
72%
Az hogy laposföldhívő az kb a jéghegy csúcsa. Ez kb azt jelenti hogy nem lehet vele vitázni, érvelni. Az ilyennel meg hogy lennél kapcsolatban? Max akkor ha az egyik fél teljesen ledominálná a másikat a döntésekben, de ez egyrészt nem oké a másiknak nagy valószínűséggel, másrészt pedig rohadt unalmas lenne egyedül meghozni minden döntést anélkül, hogy a másikkal meg lehetne beszélni.
2023. ápr. 20. 06:00
 4/11 anonim ***** válasza:
73%
Elég nekem a feleségem , nem kell még egy mindent is jobban tudok ember.
2023. ápr. 20. 06:28
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy nem "csak" az lenne a baj, hogy laposföld hívő. Eleve máshol is kijönne, hogy totál kettyós:(
2023. ápr. 20. 06:41
 6/11 anonim ***** válasza:
87%
Egyébként nem gömbölyű, hanem geoid alakú :D
2023. ápr. 20. 06:55
 7/11 anonim ***** válasza:
78%
Dugni még oké, de összejönni egészen biztosan nem.
2023. ápr. 20. 06:59
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Minden laposföldhívő kettyós, tehát bukik a többi általad leírt dolog.
2023. ápr. 20. 10:16
 9/11 anonim ***** válasza:
51%
Nem elképzelhető szerintem hogy ilyen van. De ha mégis lenne akkor beleférne. Mindenkinek lehetnek hibái.
2023. ápr. 20. 12:08
 10/11 harebell ***** válasza:
100%
Nem hiszek abban, hogy valaki minden más téren képes kritikus gondolkodásra, érvek ütköztetésére és elfogadására, csak egy kérdésben nem, ráadásul ilyen alap kérdésben.
2023. ápr. 20. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!