Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban ez normális?
Ha találkozunk minden tökéletes,viszont a köztes időben nem igazán megy ez az online kommunikáció.
Jó ez így,vagy így nem fog működni sokáig ez?
Hát nem valami jól működő kapcsolat ez.
Nem mennél többre olyannal,akivel nem távkapcsolat van?
Én voltam amúgy távkapcsolatban, nem sok ideig, de az exem 1 hónapig volt kint Németországban, illetve 3 évig tanult úgy, hogy csak péntek estétől vasárnap késő délutánig tudtunk együtt lenni, mert az ország másik végében volt. (a kapcsolatunk nem a táv miatt ment tönkre).
Amiket tudok javasolni, az az, hogy:
1. Ne görcsölj rajta. Amikor tudtok, beszéltek, de ne érezd azt, hogy kényszeresen kell írni egész nap, vagy kényszeresen fent kell tartania tüzet-vagy működik, vagy nem, de erre ne menj rá.
2. Mi például megterveztük előre a programokat, hogy ha jön haza miket fogunk csinálni, vicces képeket küldözgettünk-a humor nálunk nagyon fontos volt-elmeséltük a főbb történéseket, ugye játszottunk, amit mondtam, alapból elmentem itthonról sokat, és akkor meséltem hiszen volt történés, készítettünk egymásnak apró ajándékokat, érdeklődtünk a másik lelki állapotáról. Mi ezekkel tartottuk fent a tüzet, de én tényleg abban hiszek, hogy ha valaki egymásnak van teremtve, akkor nem kell erre rágörcsölnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!