Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyek, red flag, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, red flag, ha egy srácnak van két macskája?

Figyelt kérdés

Előző hosszú párkapcsolatomban lett két macskám, mert az exem nagyon szeretett volna és én is alapvetően állatbarát vagyok. Szakításkor nálam maradtak a macskák, akikkel elvagyok, de most aggódom, hogy ismerkedéskor rossz benyomást kelt.

Most egyedül lakom a nagy lakásomban a két macskával.

26f

2023. ápr. 15. 20:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
6%
Nem red flag, de nem ismerkedem állatossal.
2023. ápr. 15. 20:25
 2/16 anonim ***** válasza:
86%
Mert ha itt azt mondják, hogy red flag, akkor kivágod a macskákat?
2023. ápr. 15. 20:25
 3/16 anonim ***** válasza:
76%
Egyébként a "hölgy" red flag inkább.
2023. ápr. 15. 20:26
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Imádom az állatokat, semmi redflag nincs ebben, kifejezetten előny inkább. De rettetesen idegesítenek az olyan felelőtlen emberek, mint az exed, aki halmozza az állatokat, aztán nem vállalja a felelősséget. Vigyázz azokra a cicákra, megérdemlik.
2023. ápr. 15. 20:29
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
A többségnek szerintem nem az. De macskás lányoknál előnyben vagy. A kutyásoknál határeset, a papagájosoknak viszont red flag.
2023. ápr. 15. 20:30
 6/16 anonim ***** válasza:
31%
Ha az ágyban is velük alszik,akkor igen .
2023. ápr. 15. 20:31
 7/16 anonim ***** válasza:
86%
A holgy nalam is red flag, meg az ilyen ostoba kerdesek is. Megis miben akadalyoznak a macskak? Van aki szereti az allatokat, van aki nem, megfelelo partnert kell talalni ilyen teren is. Akinek nem tetszik a macskam, nyilvan az nem lesz a parom.
2023. ápr. 15. 20:51
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Most beszéljek más nevében?

Ha azt mondom hogy nem red flag, sőt, kifejezetten előny, te meg találkozol egy olyan nővel aki elutasit emiatt, akkor mi lesz?

2023. ápr. 15. 21:04
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Az a red flag, hogy ez a kérdés ilyen formában megfogalmazódott benned.

Most akkor legyen állatod, mert te (is) szeretnéd, meg mondjuk minek ismerkednél olyannal, akinek ez akadály (ha te is szereted a macskáid)… A nagylakásos hozzáfűzést meg nem is értem, mintha bujtatott társkeresést olvasnék és privát üzenetek reményében írtad volna ki. Ha így van, sok sikert!

2023. ápr. 15. 21:10
 10/16 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem cuki, hogy két macskával laksz együtt. Remélem, jó soruk van és szereted őket. 😊
2023. ápr. 15. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!